YGS ve LYS Hakkında

Cevap: YGS ve LYS hakkında | Sınav sonuçları açıklandı!

Bana zaten herkesin sinav sonucu yanlis gibi geliyor tanidiklardan kime sorsam garip durumlar anlatiyorlar . Sonucu kotu gelenler degil sadece iyi gelenler de ayni sekilde . Keza bu sitede de sinava oylesine girmis biri de dahil olmak uzere bir cok kisi garipliklerden bahsediyor sehven bir seyler olmus olabilir .

bence millet ösym yi tutmuşken bi tekmede biz atalım diyor

benim çevremdede var ama onu böyleleeri bilmiyorum emin konuşmamak lazım yanlış olma ihtimalivar

lys başvurusu cok kısa ya.ygs 15 gün felandı.

İlk 15.000'e girdim, mission completed :)

istifa etmedi hala onursuz şerefsiz ,adamların banka hesaplarından servetler çıkıyor.adam gibi savcı olsa alırdı bunların kellesini ama yargıya da sızılmış kpss bitmedi 1 yıl bumu bitecek

Adnan Polat'tan bir farkı yok Ali Demir'in.

Çok ciddi bir mevzu bu.Şikayet falan ettin mi ?

Ben şuan Ege de okuyorum zaten ama polis okulları için denemiştim.Üniden hocalarla konuştum şikayet etmeyi düşünüyoruz.Hocalarımız da yardımcı olcaklar .

Abbas Güçlü'ye de mail at bence.

Ygs'den Düşük Puan Aldı, İntihar Etti

Iğdır'ın Tuzluca İlçesi'nde Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sonuçlarının ÖSYM tarafından açıklanmasından sonra düşük puan aldığını belirtilen 18 yaşındaki Cansu Salman intihar etti.

Olay, bugün öğle saatlerinde Tuzluca'da meydana geldi. Tuzluca 100'üncü Yıl Lisesi'nden geçen yıl mezun olan Cansu Salman, tavana bağladığı iple yaşamına son verdi. Hastane yolu üzerinde bulunan evlerinin çatı katında cesedi bulunan Salman'ın Ygs'den düşük puan aldığı ve bu nedenle intihar ettiği öne sürüldü. Cumhuriyet Savcılığı, Cansu Salman'ın kesin ölüm nedeninin tespiti için cesedini Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderdi. İntihar olayı ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ÖSYM’DEN KİŞİYE ÖZEL SKANDAL: PUANLAR YENİDEN HESAPLANACAK!

YGS’de 126 puanı olan öğrencinin bir günde puanı 360 puan yükselerek 485’e çıktı...

ÖSYM şimdi de sınava özürlü sınıfında giren öğrencilerin puanını yanlış hesapladı.

0.5 puanın bile çok önemli olduğu sınavda yapılan bu yanlışlık nedeniyle puanlar yeniden hesaplanacak. Barajı aşamayan yüzlerce öğrencinin barajı aşması ve tüm sıralamaların değişmesi gümdemde....

133 puandan 427'ye yükseldi!

ÖSYM BU HATAYI NASIL YAPTI;

ÖSYM özürlüler sınıfında sınava aldığı öğrencileri Yedek kitapçıkla sınav yaptı. Ancak değerlendirmeyi yaparken Master kitapçığa göre yaptı. Soruların doğru cevap şıklarının yeri değiştiği için öğrencilerin rast gele tutan doğru cevaplarına göre puanları oluştu. Bu nedenle öğrencilere çok düşük puanlar geldi...Normalde 485 puan alması gereken öğrenciye 126 puan geldi. ÖSYM'nin güvenlik nedeniyle kişiye özel kitapçık hazırlaması bu soruna neden oldu...

DÜZELTME SONRASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİ VAR!

Özürlüler sınıfında çocuğu sınava giren bir veli ise durumu ÖSYM'ye büyük zorlukları aşarak ancak anlatabildiğini ve sonrasında ÖSYM'nin hatayı düzelttiğine dikkat çekerek, ' Özürlüler sınıflarında giren tüm adayların puanları yanlış hesaplandı. Bu konuda velileri uyarmak istiyorum. Çocuklarımıza yapılan bu haksızılık karşısında artık söyleyecek söz bulamıyorum. Özürlüler sınıfında sınava giren tüm öğrenciler ÖSYM'ye başvurmalı' dedi.

228252319k.jpg

Ben sonucuma itiraz etmek istiyorum.Boşum olmadığına adım gibi eminim ama Türkçe'den bir boşum var.Bir soru bir sorudur.Ayrıca Sosyal'den 10 yanlış yapmam imkansız.İtiraz için nereye başvuruluyor bilgisi olan var mı millet?

Iki kisi itiraz etmis beyler haberiniz olsun puanlari da yukseltilmis soylediklerim o hasta olan kizin disinda iki kisi . Hakkiniz yeniyor bu acik ve net . Arayin hakkinizi her turlu en azindan elinizden geleni yapmaya calisin . Sanirim Sorulari cevapladiginiz kagitlarda dagitilicakmis benim kuzen de itiraz etmek istiyor itiraz icin onu bekliyor . Umarim hak yerini bulur ...

şuanda iptal olması daha büyük haksızlık olur sınav açıklanmadan önce iptal olmalıydı benim ailem gibi birsürü aile ümitlendi.

bunlar yıllardır olan şeyler herzaman okumada hatalar olmuştur bende ygs iptal olsun diyordum ama olay siyasi bir hal almaya başladı . bunlar öncedende olan şeylerde yanlış okumalar felan ama bu kadr üstüne gdilmiyordu. şifremiz bitti millet bu seer yanlış okumalara sardı. şu seçim naleti yüzünden.

Artık üniversiteye giremicem diye moralini bozma şifresiz çocuk. Bak çılgın projeyi duydun,yakında dev kanal inşaatı başlayacak orada çalışırsın nerden baksan 10 sene sürer. Hadi yine şansın döndü kendine iyi bak şifresiz. Ali Ösym Başkanı Uykusuz dergisi

Geri
Üst Alt