YGS ve LYS Hakkında

Cevap: YGS ve LYS hakkında

ygs yi o kadar takmayın gençlik lys çok daha önemli geçen sene ygs de battım lys de baya iyi yaptım şimdi mak müh okuyorum

Aynen YGSden tercih yapmayacaksanız son iki üç hafta çalışın yeter.O kadar diyorum...

ya beyler bayanlar bu coğrafya nasıl çalışılır (YGS) ?

ne yapmalıyım neleri hangi konuları bilmeliyim kısa yollar varmıdır ?

coğrafya ezber dünyanın şekli ve hareketleri biraz mantık bu konuyla coğrafi konumu iyi bilirsen diyer konularıda mantık üreterek yapabilirsin bence sırf coğrafya deneme al birde soru bankası al hangi konunun sorusunda hata yaptıysan o konudan test çöz konu anlatım dersen körfez videodan çalışabilirsin

Yapman gereken ilk şey, dünya haritasını eline alıp bütün konulara onun üzerinden çalışman. Harita üzerinden özellik çalışmak çok işine yarar benden demesi.

hiç coğrafya çalışmadım genel kültür gibi bişi olarak düşün coğrafyayı ;)

ya haklısın bazı sorular cidden çok kolayda arada çıkıyor 1-2 kılçık onları yapabilmek istiyorum :)

coğrafya ezber dünyanın şekli ve hareketleri biraz mantık bu konuyla coğrafi konumu iyi bilirsen diyer konularıda mantık üreterek yapabilirsin bence sırf coğrafya deneme al birde soru bankası al hangi konunun sorusunda hata yaptıysan o konudan test çöz konu anlatım dersen körfez videodan çalışabilirsin

elimde bireyin konu anlatım soru bank ve pi analitik konu anlatım var onlardan yararlanmaya çalışıyorum ama ya ben görmem gerekenleri göremiyorum yada bişiler var denemelerde yine bocalıyorum..

Geri
Üst Alt