YGS ve LYS Hakkında

Cevap: YGS ve LYS Hakkında

facebook da durum güncellemelerine göre evet bayağı bir kişi öğrenmiş.

Allah yardımcınız olsun :)

Zaman geçse de girsek şu sınava artık.

Açıldı sayfada hangi seçenekten bakıyoruz nerede gireceğimize?

Şifremi ve gizli sorumu unuttum.:asd:

Zaman daraldı.Ne çabuk geçti yahu.TM cileri görelim ?

Herkese başarılar. Umarım istedigimiz yerleri kazanırız. Hacettepede giren var mı ? :)

Ege ünide giricem sınava inşallah orda da kalırım. :D

Tm 'ciyim Sözel çok iyi , Matematik orta düzeyde , Geometri hiç ama hiç yok bana 1 hafta kala geometri için yapılacak en iyi şeyi söyleyin.

Tm 'ciyim Sözel çok iyi , Matematik orta düzeyde , Geometri hiç ama hiç yok bana 1 hafta kala geometri için yapılacak en iyi şeyi söyleyin.

geometri de biraz sallama yeteneği de olması lazım geçen ygs de bnm geometri fulldu,1-2 soru mantıken sallamıştım :D

geometrinin iyi olması için çok soru çözmek gerekiyor,soru tarzlarını bilmen gerekiyor

İkinci sene girdiğim için 195 boyla ilkokulda gircem sınava lanet olsun

sınava gireceğim yeri görmeye gitmedim hala sınav günü görürüz inşallah şans yardım ederse

:SS:

Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) 6 gün kala sınav stresine dayanamayan Tuğba Kuyucu yaşamına son verdi.

Edinilen bilgilere göre, Adana'da, 2 kez girdiği sınavda istediği sonucu elde edemeyen Tuğba Kuyucu sınava bir kere daha girmeye karar verdi. Sınava üçüncü kez girecek olmanın verdiği psikolijiyle birlikte, maddi açıdan zor durumda olan baba Kemal Kuyucu'nun, ''Bu sene son olsun, artık dershaneye gönderecek param yok'' demesi sınava sayılı günler kala Tuğba Kuyucu'nun stresini arttırdı.

Bu yaşananlardan sonra Tuğba Kuyucu odasına girdi ve uzun bir süre odasından çıkmadı. Kızlarını merak eden aile odaya girdiğinde kızlarını elektrik kablosuyla tavana asılı bir halde buldu. Hemen özel bir araçla Adana Devlet Hastahanesi'ne kaldırılan 21 yaşındaki Tuğba Kuyucu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Allah Rahmet eylesin

Geri
Üst Alt