Yönetim Kurulu Sözcüsü M. Remzi Sanver, Gündeme Dair Açıklamalarda Bulundu

Koç'un Fenerbahçe kimliğini tanımıyordum. Başkan yardımcısı olduğu zaman bu kadar takip etmiyordum yönetimleri
Şu attığım 2007deki konuşmasını dinledim biraz da, ağlama şekli dahi aynı. :asd:

Koç'u ben de çok dinlememiştim hatta bir bu bir de küme düşürün mevzusu vardı ama sinsi biri gibi geliyordu hep.

Neyi beyefendi biliyordunuz yav?

"Şerefsizler hakkımızı çaldı." diyor. Selçuk Dereli'yi mi kimse hakem odasına kilitliyor.

Futboldan 2 sene men ediliyor, 2 sene men = ömür boyu men demek olduğu için 1 yıla düşüyor ceza.

Futbol ile alakalı çok detay hatırlıyorsun keramettin. Bende yok bu detaylar. o zaman ikinci adam olduğundan aziz yıldırım daha takip ediliyordu. Bunları hiç hatırlamıyorum

GSCimbom Mobile App

Bu adamlara yazik olacak, icerde abdur, polat gibilerle disarda alikoc, nihat gibi heriflerle mucadele edecekler.

Şirketlerin görev dağılımını açıkladı başta.
Şirketlerin görev dağılımları açıklanmamış mıydı zaten? Işıtan Başkan hiçbir özel görevde bulunmayacak ama transferleri halledecek yurt dışında. Bugün de bu açıklandı sanırım. Yangınlık bir durum yok. Işıtan Başkan büyük bir yaraya parmak basacak.

Işıtan Gün yönetim kurulunda. AŞ'de olmaması belki Sittard kulübü ile alakalıdır ama zaten AŞ'de olmayacağı seçim öncesinden belliydi. Ama gerek pilot kulüp görüşmeleri olsun, gerekse transfer görüşmelerinde kendisinin olacak bu belliydi. Onun dışında kulüp basın sözcüsü de olacak yani bazı anlarda aranacak sertliği o sağlayabilir. Görev atamaları yapıldı dikkatimi çeken Uluslararası ilişkiler danışmanı Fatih Birol ataması önemli bir isim gerek sponsorluklar gerek bağlantılar konusunda yardımı olacaktır diye düşünüyorum hatta belki stad isim sponsorluğunda katkısı vardır.

Yalı bebesi hicbizaman kibar birisi değildi fener kimliği disindada konuşmayı beceremeyen biriydi ekonomi roportajlarini filan bakın geçmişte bu nasıl iş adamı olmuş dersiniz koçların kibar adamı rahmetli Mustafa koctu yalı bebesi herzaman holigandi

Futbol ile alakalı çok detay hatırlıyorsun keramettin. Bende yok bu detaylar. o zaman ikinci adam olduğundan aziz yıldırım daha takip ediliyordu. Bunları hiç hatırlamıyorum

GSCimbom Mobile App
Ben hiçbir konudaki detayları unutmam Damyal.

Kibar ve etkileyici konuşmalara kanmam icraate bakarım ali koç ta böyle konuşmalar yapıyordu patladı, bizim yönetim yeni bekleyip görmek lazım belki Gs tarihine en iyisi olacaklar

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adam yönetim kurulu sözcüsü. Bu adamı sadece şu tarz konuşmalarına göre değerlendirebiliriz zaten. Ali Koç Fenerbahçe'nin başkanı ve her şeyden o sorumlu. Remzi Sanver ise bizim kulübün sadece iletişimden sorumlu. İcraate bakmak lazımsa Remzi Sanver'in icraati bu olacak zaten.

Geçte olsa Taylan konusunda net tavır alınması güzel şimdi Turgay ve Emre Bol şerefsizine o lafları yedirmeli hukuk önünde hesap sorulmalı.

Daylan kardajimij bir paylajım yapmıj , yanıı tışort cıymış ne var bunda, afilu beyaj ne yaziyor paradayz hemen sosyal medya tırollaru cıkmıj ortiya..

yav cocuk ne yaptiysa yapmij, hatali olabilur , bij büyukleru affeder sahup cikaruj..

Tanıdık geldi mi ? ☺️

Şu attığım 2007deki konuşmasını dinledim biraz da, ağlama şekli dahi aynı. :asd:

Koç'u ben de çok dinlememiştim hatta bir bu bir de küme düşürün mevzusu vardı ama sinsi biri gibi geliyordu hep.
Divan pastanesinde çalışan arkadaşımın abisi ağzından anlatıyordu .çok pis ağzı küfürbaz o beyfendi görünümü maske demişti

Geri
Üst Alt