Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
Çare jurgen klopp
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devre arası şampiyonluk şansımız varsa da kalmaz. Hoca fiziken takımı hazirlayamadi. Taktik vs hiç girmiyorum. Aksine en hızlı şekilde reaksiyon alıp devre arasına kadar yeni hoca ile alışma süreci atlatilmali.Abi hoca arama işi bizi daha faxla geri götürür. Acil okan hocayla görüşüp kafayı toplaması sağlanmalı. En azından devre arasına kadar idare edilmeli
O zaman dkya kadar idare edilir, o zamana kadar düzelme olmazsa bi hamle olur gibi. Okan hoca kötü hoca değil toparlayabilir ama biraz kafası dağınık gibiDevre arasi bu sezon yok ki.
Dunya kupasi var o da 1 ay sonra başlıyor.
Takımı hazırlayamama konusunda yönetimde de suç var sanki? Sergio harici erken gelen topçu yok. Son gelen furyayı hiç saymıyorum, icardisi matası falan kaç aydır top yüzü görmemiş adamlarDevre arası şampiyonluk şansımız varsa da kalmaz. Hoca fiziken takımı hazirlayamadi. Taktik vs hiç girmiyorum. Aksine en hızlı şekilde reaksiyon alıp devre arasına kadar yeni hoca ile alışma süreci atlatilmali.
bir ay önce sonuclanmaliydiBir an önce sonuclanmalı
Fb geçen sene pereirayı biraz erken kovsa şampiyondu,2 hafta geç kovdu şampiyonluk kaçtıO zaman dkya kadar idare edilir, o zamana kadar düzelme olmazsa bi hamle olur gibi. Okan hoca kötü hoca değil toparlayabilir ama biraz kafası dağınık gibi
Fb geçen sene pereirayı biraz erken kovsa şampiyondu,2 hafta geç kovdu şampiyonluk kaçtı
Biz prandelliyi 2 hafta geç kovsak şampiyon olanayacaktık
Ayrıca okan çok berrak zamanda geldi,şu durumda bile kafası karışıyosa zorlu zamanda zorlu periyotta sen düşün neler olacağını
Şu anda getireceğin yabancı çok kaliteli biri olmadıkça full zarar olur. Kim var kimi getireceksin tuchel falan deniyor millet kafayı yemişFb geçen sene pereirayı biraz erken kovsa şampiyondu,2 hafta geç kovdu şampiyonluk kaçtı
Biz prandelliyi 2 hafta geç kovsak şampiyon olanayacaktık
Ayrıca okan çok berrak zamanda geldi,şu durumda bile kafası karışıyosa zorlu zamanda zorlu periyotta sen düşün neler olacağını
Şu anda getireceğin yabancı çok kaliteli biri olmadıkça full zarar olur. Kim var kimi getireceksin tuchel falan deniyor millet kafayı yemiş
Bende birini bulamadım orası öyle ama okanlada bu iş yürümeyecekŞu anda getireceğin yabancı çok kaliteli biri olmadıkça full zarar olur. Kim var kimi getireceksin tuchel falan deniyor millet kafayı yemiş