Yönetim, Yabancı Hoca Arayışlarına Start Verdi

Abi hoca arama işi bizi daha faxla geri götürür. Acil okan hocayla görüşüp kafayı toplaması sağlanmalı. En azından devre arasına kadar idare edilmeli
Devre arası şampiyonluk şansımız varsa da kalmaz. Hoca fiziken takımı hazirlayamadi. Taktik vs hiç girmiyorum. Aksine en hızlı şekilde reaksiyon alıp devre arasına kadar yeni hoca ile alışma süreci atlatilmali.

Devre arası şampiyonluk şansımız varsa da kalmaz. Hoca fiziken takımı hazirlayamadi. Taktik vs hiç girmiyorum. Aksine en hızlı şekilde reaksiyon alıp devre arasına kadar yeni hoca ile alışma süreci atlatilmali.
Takımı hazırlayamama konusunda yönetimde de suç var sanki? Sergio harici erken gelen topçu yok. Son gelen furyayı hiç saymıyorum, icardisi matası falan kaç aydır top yüzü görmemiş adamlar

O zaman dkya kadar idare edilir, o zamana kadar düzelme olmazsa bi hamle olur gibi. Okan hoca kötü hoca değil toparlayabilir ama biraz kafası dağınık gibi
Fb geçen sene pereirayı biraz erken kovsa şampiyondu,2 hafta geç kovdu şampiyonluk kaçtı

Biz prandelliyi 2 hafta geç kovsak şampiyon olanayacaktık

Ayrıca okan çok berrak zamanda geldi,şu durumda bile kafası karışıyosa zorlu zamanda zorlu periyotta sen düşün neler olacağını

Fb geçen sene pereirayı biraz erken kovsa şampiyondu,2 hafta geç kovdu şampiyonluk kaçtı

Ayrıca okan çok berrak zamanda geldi,şu durumda bile kafası karışıyosa zorlu zamanda zorlu periyotta sen düşün neler olacağını

Yerli td pismanliktir - emre bari

ANK kepaze bi herif cidden, bu kadar boş konuşan birini görmedim.

adam senelerdir ağzından cümle sıçıyor

Şu anda getireceğin yabancı çok kaliteli biri olmadıkça full zarar olur. Kim var kimi getireceksin tuchel falan deniyor millet kafayı yemiş

Şu anda getireceğin yabancı çok kaliteli biri olmadıkça full zarar olur. Kim var kimi getireceksin tuchel falan deniyor millet kafayı yemiş
Bende birini bulamadım orası öyle ama okanlada bu iş yürümeyecek

Mesela yukardada oyuncular yeni vs demişsin bunları çalıştırmak hazırlamak yerine sürekli izin veriyor sorunun ana kaynağı adamın ta kendisi

Takım haftalardır doğranmasına rağmen gözükmeyen adamları sonunda göreceğiz artık yeni hocayla imzaları atarken.

Yeni gelen hoca da sistemi oturtana ve doğru kadroyu kurana kadar zaman geçirmeyecek mi...Hemen şipşak etki etmesi mümkün değil, bir ay ara da yeterli değil bunun için. Kitabın kalan sayfasının arasına ayraç koymuyorsun. Büyük risk. Üstelik istenilen kişiler de maliyet olarak tuzlu. Torrent gibi biri geleceğine Okan kalsın. Ekibi tazeleyelim ama. Keşke eski topçularımız da dahil olsa. Misal Sneijder ve Drogba yakışırdı aslında.

Tabii bunlar da risk de bazen gönül bağı da başarıyı getirebilir. Biraz galiba ekonomik olarak da kulübü düşünüyorum. Torrent beni soğuttu çoğu şeyden. 🤣

40 mac

2.25 puan ortalamasi

Gerardo Seoane. Adami suan tek Basel istiyormus. Onun takimlari baya cok gol atiyor. Bizde cok gol görmeyi istiyoruz.

Kaşar topçu sayımız fazla anca patron hoca bunları idareyi sağlayabilir.

Geri
Üst Alt