Yönetim, Yabancı Hoca Arayışlarına Start Verdi

Okan Hocanın devam etmesini isterim; yerine kimi getireceksin de ne yapacak bu kadroyla?..Torrent' in devam etmesinden yana da görüş belirtmiştim; madem böyle veteran ve kiralık oyuncularla yola çıkacaktık; sorarım sizlere, Torrent organik bağlantısı olan top class kulüplerden daha iyi oyuncuları, çok daha düşük maliyetlerle getiremez miydi?..

Anladığım o ki Okan Hoca ipleri hiç eline alamadı bile. Transferde sevgili Erden Başkan sükse peşinde koştu, kendisi de itiraz edemedi; şimdi de sosyal medya üzerinden gelen reaksiyonlara göre kadro kurduğuna dair ciddi emareler mevcut...

Objektif bir değerlendirme: Herhangi bir kulüpte muhabbetler bu minvale dönüştüyse, sezon büyük ihtimalle kaybedilmiştir...

Bende birini bulamadım orası öyle ama okanlada bu iş yürümeyecek

Mesela yukardada oyuncular yeni vs demişsin bunları çalıştırmak hazırlamak yerine sürekli izin veriyor sorunun ana kaynağı adamın ta kendisi
Aga içeriyi bilmiyoruz neler oluyor, nasıl bi ortam var. Transferler iyi gözükse de @Sami Karakoç kankamla hep takımın temposuzluğundan dem vuruyorduk. Takımda bir tane tempo yapcak isim yok, bi de gittik son gün icardi mata falan aldık. Matayı oynatmak için etrafına hareketli koyman lazım o yok, icardi sevdasına tutulup almamamız tarzda bi fw aldık, umut bozoku çekip yabancı sınırında eli rahatlatmak varken nelerle uğraştık pfff

Yabancı hocadan önce şu kirli oluşumu bir durdurmak gerekiyor. Aleni bir şekilde Türk futbolu dizayn ediliyor. Sistematik tecavüze uğruyoruz. Bu bizim kaderimiz olmamalı.

Sacmalik

Daha 9 mac oldu ve hemen hoca degisimi isteyenler var

Biraz sabir etmek lazim

Yalnız böyle haberler daha da zarar verir takıma.

ANK sallıyor bence ama bu haberlerin dolaşması bile olumlu.

Tuchel imkansız Adi HÜTTER ismine odaklanalım.

Geri
Üst Alt