Yönetim, Yabancı Hoca Arayışlarına Start Verdi

Bu haberlerin doğruluğuna inanmıyorum. Okan hoca bunlardan umarım etkilenmez bizim için daha kötü bir sonuç olur.

Ali Naci'nin hiçbir haberine inanmıyorum yaz transfer döneminde de kötüydü yönetim veya teknik ekiple alıp veremediği bir şeyler var

Takımı hazırlayamama konusunda yönetimde de suç var sanki? Sergio harici erken gelen topçu yok. Son gelen furyayı hiç saymıyorum, icardisi matası falan kaç aydır top yüzü görmemiş adamlar
Vallaha geçte gelse, tabi aranızda daha iyi bilenlerde vardır. Herhalde en azından fiziken biraz kipirdanacak kadar hazırlayabiomesi lazim. Teknik ve taktik konusunda gelen oyuncularin hepsi teknik becerisi yüksek, bu kişilere bunkadwr top kaybı yaptıracak kadar neyi beceremiyor anlamıyorum. Hoca kaynaklı sorunumuz var toparlayacaginida düşünmüyorum. Zaten hiç gelmesini istemeyenlerdenim

Teknik ekipteki rakip takım analizcisi kimse ona yol verilip işini daha iyi yapabilicek biri alınmalı. En son Kayseri maçında rakibin sağ tarafını kullanmaya çalıştığını cümle alem bilirken, yabancı kuralı sebebi ile sol beki türk yapıp onune mertens i atıp, birde abdule ama kazimi koru kolla demiş gibiydi. Rakibi analiz bile edemiyoruz bence

Puan farki acilip ligden kopunca yabanci hoca getireceklerse hic getirmesinler. Ya derhal biri gelmeli yada sezon sonuna birakilmali. Suan lider ile puan farki 3-4 puan , cok degil belki ama ileriye dönük hic umut vermeyen bir hoca var ve bu puan farki cok rahat acilacaktir.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatihetti Terimelli.

Okan hocaya dunya kupasi arasina kadar sure verilmeli. Takim duzeldi duzeldi, duzelmedi alternatifi hemen o arada gelmeli.

Son kayseri macinin aciklamasi olamaz, takim bay gecmisken. Haftalara ilerledikce takimlar form tutarken biz geri gidiyoruz. Bu iyiye isaret degil malesef

Sezon ortası gelip şampiyon olan yabancı yok lig tarihinde. Saçma sapan bir iş yapmış oluruz kim gelirse gelsin
Senol ve fatih terimi saymazsak kac tane sampiyon olan turk hoca varki cok az. Ben buna katilmiyorum

Senol ve fatih terimi saymazsak kac tane sampiyon olan turk hoca varki cok az. Ben buna katilmiyorum
Şenol sezon ortası gelip şampiyon olmadı hiç. Bir Terim, bir Denizli bir de Hamza var sezon ortası gelip olan. Cevat Güler son 6 hafta olduğu için çok sayılmaz bence.

Sezonu Okan'la tamamlamalıyız.

Dunya kupasina kadar bakacaklar bence
Dünya kupasına kadar 4 maç var o maçları Okan puan kazanamaz.
O saatten sonra da yeni hoca getirmenin anlamı olmaz yarıştan kopmuş olursun.

Gerçekten Şampiyonluk istiyorsan eğer Gerekirse yabancı hocayı Kastamonu maçına yetiştirip deneme yapmasını sağlayacaksın.

Ama ben yönetimin de kuşların şampiyonluğu için biat ettiğini düşünüyorum.

Geri
Üst Alt