Yönetim, Yabancı Hoca Arayışlarına Start Verdi

Eğer doğruysa tamamen basına ve tribünlere oynamak.
Şu anki durumdan herkes gibi bende memnun değilim ama Okan Buruk kalmalı.
Kulüpte çoğu şeyler fb deki gibi sıradanlaştı bari kendi altyapımızdan yetişmiş ve bu işi geçmişte başarmış bir Hocaya bir sezon sahip çıkalım. Günahıyla sevabıyla verilen kararların ardında duralım. Belki devra arası bir fırsat transferi olur ama Takıma ve Hocaya bu sinyali versinler.

Ne Fatih Terimmiş arkadaş
Zor kurtulduk zaten
Eğer hoca gelecekse Bu Tuchel olmalı

Ne Fatih Terimmiş arkadaş
Zor kurtulduk zaten
Eğer hoca gelecekse Bu Tuchel olmalı

Nasil bir hayal dünyasinda yasiyorsun bilmiyorum ama "Tuchel gelmeli" derken bunu ciddi anlamda mi söylüyorsun merak ettim.

Gelir arkadaslar Tuchel de Gelir Pep de gelir Nagelsmann da gelir. Yeterki GSC üyesi "x hoca gelsin" demesi yeterli.

Torrente bile sabredelim diyen adamlar konu yerli td olunca ilk yenilgide istifa istiyor ne degisik insanlarsiniz.

Nasil bir hayal dünyasinda yasiyorsun bilmiyorum ama "Tuchel gelmeli" derken bunu ciddi anlamda mi söylüyorsun merak ettim.

Gelir arkadaslar Tuchel de Gelir Pep de gelir Nagelsmann da gelir. Yeterki GSC üyesi "x hoca gelsin" demesi yeterli.
Kloop u baş td yapıp Tuchel ve Nagelsmann ı yardımcı yapabilir miyiz ?

Simdi degilse ne zaman? Mancini tedrişatindan geçen bir selçuk inan...

Screenshot_20221018-103920_Instagram.jpgScreenshot_20221018-103900_Instagram.jpg

Maalesef biz transferde yanlış yaptık. 35-36 yaşında mata - mertens transferleri hem Okan hem de yeni gelecek hoca için büyük sıkıntı olacaktır. Oyuncular iyi niyetli olsa da performans göstermeleri zor olacaktır. istikrarları olmayacaktır.

Yabancı hoca getireceksen 5-6 milyon euro vermen lazım iyisi gelsin diye. Boş hareketler yapmayın.

Dünya kupası arasına kadar takım toparladı toparladı aksi durumda okan ile zaman kaybetmeye gerek yok

Yabancı hoca fantezi olur. Çare Ziya Doğan.

images.jpg

Başlığı görünce "kolpa haber" yazmaya girmiştim.

Ama haberi Ali Naci'nin girdiğini görünce şüphelenmedim değil. Doğru ya da eksik haber yapabiliyor Ali Naci. Ama şuana kadar YALAN haber yaptığını şahit olmadım.

Yönetim, kadronun Okan hocaya ağır geldiğini düşünmüş olabilirler.

Geri
Üst Alt