Yav mantıklı birşey sordum, hangi parayla olacak o transfer bir anlat ve beni ikna et.
Osimhen'i çantada keklik 60 kusur milyon para mı çıkacağını zannediyor sunuz anlamıyorum ki?
Öyle bir para varsa, başka biri alındığında para azalmiyor mu yoksa biz PSG falan mi olduk?
Muhtemelen şöyle olacak.
Sane kanat forvet oynuyor, şu son maçında da rakip ataktayken kanat bölgesi ile 10 numara arasına yerleşip, Bayern atak yaparken kanat oynuyor. Muhtemelen bizde öyle oynarız burada da icardiyi verimli kullanır, diğer kanat da barış olur.
Osimhen olmazsa barışın durumuna göre daha teknik kanat forvet oyuncusu bakılır. Gezgin oyuncular olur transfer listemiz.
Osimhen yoksa osimhenle oynadığımız oyunu oynamak için oraya uydurma yapmayacağız.
Son olarak avrupada 15 temmuz sonrası bir takımın 70 milyon bonservis verip birde üzerine maaş vermesi için as oyuncu olarak alması lazım zaten o saatten sonra bu yatırımı yapması için as forvetinin sezonu kapatması falan lazım ki sonraya sarksın.
P.L yapacaksa sezon 15 ağustosta başlıyor onlar için en az 1 ay önce gitmesi lazım.
Ben p.l. değil de fransa tarafından talibi olursa olur diye düşünüyorum.
Biz olaya herkes 70i çıkarır verir kafasıyla bakıyoruz ama iş öyle değil, kimse çıkarıp 70 vermeyecek ve bu süreç nasıl ilerleyecek napoli tutumu ne olacak. Geçen sene bize geldiği dönemki fiziksel durumu da ortada, kamp geçirmeyen bir adamı da öyle yarışmacı ligler alayım demez.
15'ine kadar zaten durumu belli olur. Normal bir tarih, o tarihi geçtiğinde elinde bir biz bir Araplar olur.
Biz de dahil olmak üzere Araplar hariç napoli ile anlaşma dönemi bayağı sancılı geçecek.
Bence 2. fiyat artımından sonra osimhen burada kalmaya okey, napoli oyuncusu nijeryada Galatasaray forması dağıtıyor olması bana çok acayip geliyor. Hangi büyük kulüp şu durumu kabullenir ki avrupa defterinin kapalı olduğunu düşünüyorum.
Napoli tarafı 50 milyona düştüğü anda imza attırırız