Younes Belhanda’nın Noter Onaylı Yeminli Tercümeli Röportajı

hakaret veya kulup imaj ve saygınlıgına saldırı goremedim

Belhanda yı sevmem ama doğru konuşmuş.

Bu sebeple kovulmadigini herkes biliyordur muhtemelen esas sebeb baskadir ve hoca onay vermistir

adam taraftara ana avrat küfretti tık yok, aponun instagramına laf etti diye hemen kovmuşlar.

Yeni yonetim sozlesmesini uzatir diye korktular herhalde , yoksa 12 mac kala sozlesme fesih edilecek kadar bir sacma durum yok.
Oyle hakaret makaret de yok .

Burada haraket falan da yok. Ülke iklimine mi katıldı klüp... Eleştiri yapmak suçmudur hemde haklı bir eleştiri belhanda parasını alır bizden. Gerçi pek alacak bir şeyi kalmamıştır kalan ücreti ne olabilir ki maç başı ücretlerini alır anca
This.

Bana göre Galatasaray diger türk külüblerinden farklidyi Galatasaray lisesi fransiz ekolu fln, cumhuriyetin kurulusundaki onemi vs.
Ne farkimiz var ki dedirten bir karar.

Cok bildigim bir konu degil de ben oyle saniyormusum

Ceza yolda

"Sözleşmelerde futbolculara kendi iradeleriyle röportaj yapma imkanı vermiyor. Ama sözleşmede böyle bir madde var mı öğrenmek gerekiyor. Burada, Galatasaray'a hakaret veya marka değerini zedeleyecek ifadeler var mı, buna bakmak gerekiyor?"

Spor hukukçusu Anıl Dinçer

bunun için mi yolladınız la oynamıyor,takımı sabote ediyor falan deseniz tamam da bu ne alaka gerçi oda instagramda takılacağınıza stadla ilgilenin demiş o sıkıntı

Konuyla ilgili detaylı bilgi illa ki gelecektir sadece açıklama üzerinden sözleşme feshi olayına girmezler gibi duruyor üstelik hocanın da tuttuğu bir isim ...

Ulan adam en büyük saygısızlığı geçen sene CL maçında taraftara ana avrat küfür ederek yaptı bu söyledikleri ne ki!!

Açıklamada haklı fesih yapacak bişey göremedim, kulüp kendini haksız yere koymuş noter onayıyla bildiğin.

Seve seve gider seve seve gitmezse söve söve göndeririz.

Yallah köyüne

Geri
Üst Alt