Younes Belhanda’nın Noter Onaylı Yeminli Tercümeli Röportajı

Adam doğru konuşmuş helal olsun. Kalan maaşını geçtim durduk yere bi de tazminat ödemek zorunda kalacak bu çapsızlar.

sevmem sevemedim bu addamı ama söyledikleri doğru...

Bunun UEFA önünde hakli bir fesih nedeni olduğunu düşünüyorlarsa harbiden akıldan idraklar...

Yok da şunu yayınlayarak zemin rezilliğini tekrar taraftara hatırlatıyorlar
Kendi hatalarını yani
Zaten dün garip açıklamalar yaptı başkan 8 yıldır böyle felan diye

Yonetim stad konusunda hata yaptı evet. Ayrıca bize saldıranlara hiç ses çıkarmıyolar bunada okeyim. Bu bizim veya medyanın eleştirecegi konular. Ama ben herhangi bir futbolcunun yönetimini bu şekilde Twitter vs elestiridigini ne Türkiye nede Avrupa'da gördüğümü hatırlamıyorum. Olmuşsa da sonu Belhanda ile ayni olmuştur muhtemel. Saha konusunda haklı olabilir ama ne gerek vardı ki bunları söylemeye. Ben dediklerinden yönetimle yeni sözleşme için sıkıntı yaşadığını ve bunu basina yansıttığını anlıyorum. Bunu söyleyen Galatasarayli bir yorumcu, eski yönetici veya Üyelerden biri olsa anlarım hak veririm ama futbolcu neden Twitter vs karıştırır ki. Sende Twitter'da takılıyosun hem. Saçma yani. Saha kötü de, bugün saha yüzünden oyunumuzu oynayamadik çok etki etti puan kaybetmeye de. Hatta abart saha ile ilgilenen çalışanların daha iyi iş çıkarması lazım de. Kimse bişey demez o zaman. Bence kaşınış resmen

Son düzenleme:
Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak yönetimi seçimden önce gitmek için ellerinden geleni ardlarına koymuyorlar bu yönetimle buralara kadar gelmemiz bile büyük başarı şampiyonluk hayal Mayıs'ta esaslı bir başkan cikartmaliyiz Burak elmas olabilir

Şimdi bu olaydan bana göre şu sonuç çıkıyor:
Taraftara kufredince affedilir
Yönetime dokundurma affedilmez
İşte büyük Galatasaray in küçük yönetiminin adil politikası...
Bir soruyla postu bitireyim bundan sonraki ilk iç saha maçından sonra bir futbolcumuz veya hoca zemin konusunda yönetime gönderme yaparsa onunla da anında yollar ayrilacak mı?

Geri
Üst Alt