Younes Belhanda’nın Noter Onaylı Yeminli Tercümeli Röportajı

Ne var bu aciklamalarda? Ben hic bir saygisizlik göremiyorum.
Yine bir kaos cikartmayi basardik.

Fesih sebebinin haklı olduğu ile ilgi şüphelerim mevcut. Bu açıklamadan çalıştığı kurumu veya yöneticilerini aşağılama anlamı çıkar mı emin değilim.

Tazminat ödemek zorunda kalabiliriz.

Ne var bu acıklamada belhandayı sevmem ama burda bi yanlış yok dogru demiş

Açıklamalarda bise görmüyorum. Sacmasapan işler her oyuncuya ihtiyaç vardı şu önümüzdeki günlerde.

GSC Mobile App

Olasi tazminati M.Cengiz ve Apo kendi ceplerinden versinler.

Belhanda zu Sikebahce Loading...

Turkiye de otokrasi oyle bir hal aldi ki, gercekleri anlatan ifadeye, 3 ay zamani kalmis klup yonetiminin bile sabri yok.

Fifa ciddi ciddi transfer yasağına kadar (eğer mümkünse) her cezayı verebilir. Adam haklı olduğu halde şahsi egolarını tatmin etmek için adamı yollamışlar.
altı üstü tek taraflı sözleşme feshetme. her sezon onlarca takım yapıyor. kalan alacaklarını ödemekten başka bir yükümlülüğü yok

Gitmesi gereken zamanda göndermediler

zaten 1-2 ay sonra gidecek olan adamı en kilit yerde gönderiyolar

söyledikleride sonuna kadar doğruydu,haklı fesih diyip parasını öderlerse kendi ceplerinden ödesinler

Yıllardır gevşek futbolu ile taraftara saygısızlık yaparken şutlanmadı ama yönetim aleyhinde ki ufacık bir demecinde şutlandı. Türkiye gerçeği bu maalesef.

Hayır madem böyle bir olayda haklı feshedebiliyosun

ulan bu hakkı niye 2 aya gidecek belhandada kullanıyosun

Sözleşmesi devam eden falcaoda babelde feghoulide kullan bunu,onları düşür tuzağa artık kimse öyle konuşmazda

yapacağınız işe sokayım sizin ben

Hayır madem böyle bir olayda haklı feshedebiliyosun

ulan bu hakkı niye 2 aya gidecek belhandada kullanıyosun

Sözleşmesi devam eden falcaoda babelde feghoulide kullan bunu,onları düşür tuzağa artık kimse öyle konuşmazda

yapacağınız işe sokayım sizin ben
Tek taraflı fesh edince her türlü parasını veriyorsun sanırım sadece o gerekçe

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda'nın futbol oynayışını beğenmeyebiliriz ancak 4-5 yıllık adamda yönetim hakkında iki çift laf etti diye de ; klübün önüne bırakılmaz.

çevirmen iyi kurtarmaya çalışmış ama açıklamaları mesnetsiz buldum. fatih hoca bile o kadar mağdur edilirken transfer ağızla yapılmıyor diyip çıktı, vasıfsız ama en nihayetinde işveren adamlara twitter-instagram'da kendi seyretmemek lazım demek nedir? o zaman yönetici de çıkıp yılda 4.5 milyon para kazanırken kaymak gibi zeminde sen hakkını verecek ne yaptın demez mi? bari stad yöneticisine dese eyvallah diyeceğim ama şu lafları istediği sözleşmeyi vermeyen yöneticilere yapıştırdığı aşikar. zaten sözleşmeyi alamadıktan sonra da iyice salmaya başlamıştı, bundan ders alacak adamlar varsa amenna, o gitti diye yas tutacak adam da sene sonu aynı şekilde uğurlansın.

Belhanda'yı kimse zerre sevmiyor ama yönetim artık sıçıp sıvamış durumda. Üzücü olan Fatih Hoca'ya bahane çıktı. Ya buradan efsane olur ya da başarısızlık için bahanesini.

Geri
Üst Alt