Younes Belhanda’nın Sözleşmesi Feshedildi

Mahkemeye tasinir ve haksiz cikariz

Ifade özgürlügü diye birsey var

adam yıllarca bir halta yaramadı, her işi yanlıştı, 4 sene tuttular. la adam taraftara sövdü, yine kovmadılar.
4 senenin sonunda ilk defa ağzını açıp doğru bir laf etti, kovdular.

welcome to turkey. işte bu da bizim ülkenin özeti.

yanlış yaparsan baş tacısın. tek doğru hamlende tekmeyi vururlar.

"Düşene bir de sen vur" bakış açısıyla başarı beklersiniz bu forumda o zaman. Bu görüşte olup dile getirmeyen oyuncuları kötü etkiler. Konsantraston, konsantrasyon diyoruz bunu bozmak için her şeyi yapıyoruz.
Zaten çok konsantre olduklarını lig sonuncusuna yenilerek belli ettiler seviyim onların konsantrasyonlarını ve zemin hakkındaki fikirlerini

Sahayı şampiyon olmayalım diye bakım yaptırmıyor olamazlar mı? Bu heriflerden herşey beklenir

İşbirlikçi bunlar, Koç'tan benzinlik isteyen, siyasetin dışkısını yemeye hazır adamlar bunlar.

NEREDE ULAN YÜZÜNÜ BATIYA DÖNEN SADRAZAMLAR VE BİLİMUM TÜM MAKAM VE MEVKİLERE ADAM YETİŞTİREN MEKTEB-İ SULTANİ KÜLTÜRÜ?

kulüp esir alınmış biz hala Belhanda, Terim vs. yazık çok yazık.

Savaş Çorlu: "Younes Belhanda, Galatasaray'daki sözleşmesinin feshedildiğini sarı-kırmızılı takımın antrenmanında öğrendi. Florya'da kimsenin haberi yoktu"

Geçen sezon doğrandığımızda sesini çıkarmayan yönetim bir kongre üyesi bunları eleştirdiğinde basın toplantısı düzenlemişlerdi. O yüzden zaten Belhanda eleştirince buna sessiz kalmayacaklarını tahmin etmiştim. Taraftara küfür edince para cezası bile vermemişlerdi.

zuahahahaha ulan bu ne sacmalik

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Belhanda ile terimin söyledikleri birbiriyle çelişen değil paralel düşünceler. Terim'in haberi var ya da yok bilemem ama onay verdiğini düşünmüyorum. Başkan ya yönetim içinde güçsüz bu kararı alanlara sesini çıkaramıyor ya da terimle arası iyi değil bize yansıtmıyor

Yönetimi sevseniz de sevmeseniz de basiretsiz beceriksiz de bulsanız,nihayetinde onlar Galatasaray'ın yöneticileri temsil eden kişiler.Zemin konusunda herkes dibine kadar eleştiriyor zaten hoca dahil.Yani her şeyin usulü var yaptığı olmadı bence.Vazgecilmez oyuncumuz değildi oynadığı zaman herkes söver, oynamadığı zaman da Belhanda olmayınca çöküyoruz diye söylenilirdi çok garip.
Umarım takımda huzursuzluk olmaz ya tam kaos mıknatısı takımıyız 😳

adam taraftara küfretti, kac kere gereksiz sekilde oyundan atildi hicbir ceza almadi ama bir kere dogrulari konusunca hemen kovuldu
ne desek bos yav

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Hakli sebep mi

Sen de ibra edilmedin gorevi biraktin mi

Sacmaliga bak. Daha dun "ankaragucu macinda zemin iyiydi yenildik" falan diye butun taraftarin, hocanin ve futbolcularin dusundugunu taca cikaracak bisey soylemissin

Sirf baskan diye istedigini soylemek baskana mi mahsus.

Bi de yeminli tercumana cevirttirip alin bakin demisler. Tovbe est.

Belhanda gitti diye seviniyor muyum? Hem de deliler gibi.

Ben bunun gitmesine veya gönderiş şekline laf etmiyorum. Kendisinden kurtulduğumuz için aşırı mutluyum.

Benim sinirlendiğim olay tamamen yönetimin samimiyetsizliği. Sana aylardır dört bir yandan organize saldırı düzenleniyor sen bunlara karşı üç maymunu oynuyorsun sonra ancak futbolcuna kulüp imajına zarar verdiğinden ötürü borun ötüyor.

Defolup gideceksiniz ulan. Koskoca çınarın hakkını savunamayan aciz ve beceriksiz adamlarsınız hepiniz.

Geri
Üst Alt