Younes Belhanda’nın Sözleşmesi Feshedildi

Bu olayin takim üzerinde öyle aman aman negatif bir etki yaratacagini sanmam, yaratsa yaratsa ancak ilk göz agrisi Feghouli de yaratir.

Bizimkilere mis gibi bir bahane cikti simdi hafta sonundaki macta olasi bir kötü sonuc icin, baska da birsey degil.

Belhandacilar ne durumda
1558811391435-untitled-1.jpg

Yahu şu takımda Belhanda ile Falcao nun aldığının karşılığını vermedigi kadar başka futbolcu oldu mu bilmiyorum. Birde Tarık camdal var. Eğer kurallara uygun ceza aldırmayacak şekilde fesih edilmişse sonuna kadar arkasındayim. Senelerdir dünya para alıyor. Ne asisiti var doğru düzgün ne golü. Aksine bize çok gol yedirdi kaptırdığı toplarla. Yemişim Belhanda yi

YK, Belhanda'nın sözleşme ücretini alacağını biliyor. Oyuncu FIFA'ya gidip söz verilen tutarları alacak. Menajerinden gelen bilgilere göre, GSK Disiplin Kurulu Üyesi Cem Emiroğlu'nun ırkçılık içeren tweet'i ve tasdiklenen TFF cezası da dosyaya eklenecek.

aha ırkcılıktan ceza yicez m.cengiz yuzunden

Zamaninda Ribery ve Hajrovic vakasi. Bir futbolcunun masini üc aydan fazla gecistirmezsin, biraz daha kasar futbolcular paralarini acalaklarini bildigi, ve daha büyük ligde oynama hirsi genelde bittiginden dolayi bu konudan rahatsiz olsa da, cok fazla desmez. Ancak genc ve gelecek vaat eden futbolcular icin bu durum farkli. Böyle bir durumda dakikada akli celinebilir.

Burada oklarin yine bir oyuncunun yönüne cevirilme basitligini görüyorum. Mustafa Muhammed icin gelecekte olabilecek bir ikilemde, bu son yasanan olaylar nasil etkiliyecegini merak ediyorum. Ayni dili konusan futbolcuya hem irkcilik yapildi, cezasi kesilmedi, hemde o oyuncunun sözlesmesi birden fesh edildi.

Ciddi bir güven kaybi.

Yönetim Galatasaray'a ihanet etmiştir isterse en işe yaramaz adamı yollamış olsunlar şu ortamda yapılan olay takımın ipini çekmektir ve bunu bilerek yapmışlardır

Oyunu okuyamıyor, oyuncunun ne yapacağını bilmiyor, onsuz daha iyi oynuyoruz, o olmadan hücumlarımız daha iyi, Gedson, Emre Sakatbaba daha iyi vs vs.

Uzun zamandır maçlar devam ederken fesih hatırlayamadım

Genelde basın yasağı koyup kadro dışı bırakılır
2 ayı kalmış kalan parayı ödememek için desem cas’a gidip parayı alacağı da belli

Bu bakımdan ilginç olmuş

Futbol açısından ise artık birşey vermeyeceği belliydi
Sözleşme istedi, verilmeyince belli ki arıza çıkardı
Sahada da canı isterse sorumluluk alıyor, istemezse ortada görünmüyordu

Daha önce yazmıştım
Takımda 3 general, geri kalanı yetenekli asker olmalı
Bizdeki generaller oynamıyor, koşmuyor, maç seçiyor
Biri belhandaydı
Diğerleri falcao, babel, feghouli
Arda böyle değil ama o da yetersiz kalıyor

Sezon sonu bunların da gitmesi ve yerlerine 3 gerçek general alınması gerekiyor

Demirkol Belhanda o açıklamalarıyla takımı sahiplendiğini gösterdi demiş ama bence o açıklamalar devam eden sözleşme konusunda ters düşüldüğünü gösteriyor. O üslup ve tavır çok yanlıştı. Bence burada Belhanda üzerinden hocaya bir mesaj var. Hoca da son 2 maçta zeminden şikayet ediyor. Zaten dün de M. Cengiz sadece zemin yüzünden puan kaybetmiyoruz dedi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

böyle bir lafı muslera söyleseydi onun takıma sahip çıktığı için yaptığını herkes bilirdi. ama gamsız belhanda istediği parayı alamadığı için yönetimi zor durumda bırakmak için yaptı..

Geri
Üst Alt