Younes Belhanda’nın Sözleşmesi Feshedildi

EwIlF8GXIA0G9VZ

sen bu sitenin sahibi için gezip tozacağna tatile gideceğine gel sitenin başında dur desen üyeliğin haklı olarak iptal edilir..
Zemin sartlarindan dolayi istedigini sahaya yansitamayan oyuncunun siniri disa vurma hali bu.

Zeminin halinden sorumlu olan bir yonetici burada ozelestiri yapip, oyuncunun bu konudaki isyanini alttan almasi gerekir.

Her ayna tutanin basini koparmak - istemeden soyluyorum maalesef - tam alaturka bir yoneticilik.

Yeni takımında bakalım ne kazanacak? Bizden halen 2 milyon istiyordu.

Zemin sartlarindan dolayi istedigini sahaya yansitamayan oyuncunun siniri disa vurma hali bu.

Zeminin halinden sorumlu olan bir yonetici burada ozelestiri yapip, oyuncunun bu konudaki isyanini alttan almasi gerekir.

Her ayna tutanin basini koparmak - istemeden soyluyorum maalesef - tam alaturka bir yoneticilik.

belhanda ne zaman takımı sahiplenipte mücadele etti? kendisine önerilen sözleşmeyi düşük bulduğu için yönetimden intikam almak için yaptı.. bunu muslera söyleseydi herkes destek verirdi..ama belhanda inandırıcı olmaktan çok uzak sadece kendini düşünen biri..

Baştan sona saçmalık. Kovulmayı hakedecek hiç bir söz söylememiş. Belhanda gider mahkemeyi kazanır çatır çatır tazminat ve faiziyle alacaklarını alır.

dursun özbek indirim talebini kabul etmeyen olcanın sözleşmesini feshetti 3 miyon eoru para ödedi.. asıl o zaman tepki lazımdı..belhanda kararında yönetim haklıdır.

Belhanda geriye kalan alacaklarının hepsini alır. Sözleşmesinin bitimine 10 hafta degilde 2 sene kalsaydı bu vasıfsız yönetim o sözleşmeyi biraz zor feshederdi. Gecen sene şampiyonluk şansı devam ederken Onyekuru'nun Monaco'ya geri donmesine engel olamayanlar bu senede orta saha icin zaten fazla alternatif oyuncu yokken daha da zayıflattılar.

Belhanda geriye kalan alacaklarının hepsini alır. Sözleşmesinin bitimine 10 hafta degilde 2 sene kalsaydı bu vasıfsız yönetim o sözleşmeyi biraz zor feshederdi. Gecen sene şampiyonluk şansı devam ederken Onyekuru'nun Monaco'ya geri donmesine engel olamayanlar bu senede orta saha icin zaten fazla alternatif oyuncu yokken daha da zayıflattılar.

Sabote ediyorlar takimi stefan kardeşim.

Geri
Üst Alt