Tunahan Kula
Parçalı Üye
- 17 Ocak 2021
- 2.552
- 2.575
- 263
Belhanda üzerine bu kadar konuşulacak bir futbolcu değil parasını aldı yarım yamalak bir kaç sezon oynadı gidiyor.Zaten sezon sonu gidecekti.Önümüzdeki kritik maçlara odaklanmamız lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhandacilar ne durumda
Acil Protein bar takviyesi lazım !!Belhanda bal ligindeki takımı bile şampiyon yapamaz komik olmayalım
ŞAKA MISINIZ LAN SİZ ŞAKA MI BU ALOOOOOOOOOOO??? LAN YENİ UYANDIM BU HABER NE BİRİSİ ŞAKA DESİN LÜTFEN BU NE
Zemin sartlarindan dolayi istedigini sahaya yansitamayan oyuncunun siniri disa vurma hali bu.sen bu sitenin sahibi için gezip tozacağna tatile gideceğine gel sitenin başında dur desen üyeliğin haklı olarak iptal edilir..
Zemin sartlarindan dolayi istedigini sahaya yansitamayan oyuncunun siniri disa vurma hali bu.
Zeminin halinden sorumlu olan bir yonetici burada ozelestiri yapip, oyuncunun bu konudaki isyanini alttan almasi gerekir.
Her ayna tutanin basini koparmak - istemeden soyluyorum maalesef - tam alaturka bir yoneticilik.
Baştan sona saçmalık. Kovulmayı hakedecek hiç bir söz söylememiş. Belhanda gider mahkemeyi kazanır çatır çatır tazminat ve faiziyle alacaklarını alır.
Belhanda geriye kalan alacaklarının hepsini alır. Sözleşmesinin bitimine 10 hafta degilde 2 sene kalsaydı bu vasıfsız yönetim o sözleşmeyi biraz zor feshederdi. Gecen sene şampiyonluk şansı devam ederken Onyekuru'nun Monaco'ya geri donmesine engel olamayanlar bu senede orta saha icin zaten fazla alternatif oyuncu yokken daha da zayıflattılar.
Önümüzdeki Ağustos kartal işareti yaparken göreceğiz sanırım kendisini
Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sekiztasimin seri şampiyonluklarini durduracak hamle olur.Önümüzdeki Ağustos kartal işareti yaparken göreceğiz sanırım kendisini
Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sabote ettiklerini düşünmüyorum ama gercekten çok beceriksiz ve Galatasaray'i yönetecek seviyede degiller.Sabote ediyorlar takimi stefan kardeşim.