- 13 Şubat 2009
- 26.767
- 24.024
- 3.048
İşte buydu baya sallayan.5.1 oldu şimdi de.
ulan allah korusun bi hal gelmesin başımıza yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte buydu baya sallayan.5.1 oldu şimdi de.
volkan patlayınca rahatlarsınız5.1 oldu şimdi de.
?volkan patlayınca rahatlarsınız
santorinin yanında denizaltında bi volkan var orda oluyor
onu demiyorum - niye rahatlayacağız yavsantorinin yanında denizaltında bi volkan var orda oluyor
dün gece biraz araştırdım patlayana kadar devam edecekmiş sarsıntılar
kolumbu volkanı olarak geçiyor
patlayana kadar devam edecek cünkü ondan dedimonu demiyorum - niye rahatlayacağız yav
allahbilir hava mava nasıl etkilenir - kaç şehir sıkıntı yaşar
kaldıramayız böyle olayları - bide kış vakti gene.
doğa olaylarına garip şekilde hayranlığım var ama felaket yaşamadığımız sürecepatlayana kadar devam edecek cünkü ondan dedim
santorini kadar büyük degil belki hafif bi laf atımı olur ada yukarı cıkar geri iner
doğa olaylarına garip şekilde hayranlığım var ama felaket yaşamadığımız sürece
bir şey gelmesinde kimsenin başına.
Güneşin üzeri ortulurse ufo fiyatları patlarMevzu o değil, kül bulutu sana mini buz devrini bile getirebilir, güneşi bir iki sene goremedigin durum bile oluşabilir sağlam bir volkan patlamasında. Daha öncesinde milattan sonra 500lerde 2 seneye yakın güneş isigi olmadığı için soğuk ve kıtlıktan çok ciddi bir nüfus kaybı var dünyada. Aktif bir patlama çok şeye gebe olur, havacılık biter zaten bu bölgede. Santorini volkaninin gücünü bilmiyorum ama yellowstone veya Napoli/Sicilya bölgesindeki süper volkan vs patlarsa o zaman bildiğimiz dünyaya elveda der, mad Max gibi dolaniriz hayatta kalirsak
AI da gelişiyor ...Güneşin üzeri ortulurse ufo fiyatları patlar
Şimdiden 500-600 tane stoklamak lazım
Enkaz altında kalırsam forumda ismimi yaşat Doruk. Bu görevi sana verdim.çok şanslıyız ki dünyanın çekirdeği hala aktif.
Elimden geleni yapacağım üstat. İyi adamdı diyeceğimEnkaz altında kalırsam forumda ismimi yaşat Doruk. Bu görevi sana verdim.
Enkaz altında kalırsam forumda ismimi yaşat Doruk. Bu görevi sana verdim.
İzmirliler sevinir kar yağacak diye.Büyük patlarsa yıllarca yaz mevsimi olmuyormuş. Sebebini anlamadım