- 18 Temmuz 2009
- 82.764
- 242.573
- 5.263
Eline sağlık liste için.Ekli dosyayı görüntüle 213623
Bu arada böyle bi konunun ortaya çıkma sebebi Hollanda planımdan
Kısmet olursa bu yıl sonu Limburg/Hollandaya yerleşeceğim.
sıradan banlıyorum şimdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eline sağlık liste için.Ekli dosyayı görüntüle 213623
Umarım bir gün demiştim, iyi niyetli yaklaşım gösterip Yakında İnş yazmışsın eyvallahEkli dosyayı görüntüle 213623
Dur komutan daha yeni tag aldim. Bi tadini cikarayimEline sağlık liste için.
Grup mu yapacagiz rdas bu ne biçim Liste yahuEkli dosyayı görüntüle 213623
takımımız yurt dışına geldiğinde sahaya meşale atan kitle biz olacağız, toplanmalıyız.Grup mu yapacagiz rdas bu ne biçim Liste yahu
Eline sağlık liste için.
Ekli dosyayı görüntüle 213623
Frankfurt ve civarında bir ben varım. İlginçEline sağlık liste için.
Lan 2-2.5h uzaktasin arabayla. Ice ile 90dk. 4 haftada bir oradayim zaten is yüzündenFrankfurt ve civarında bir ben varım. İlginç
@Can BÜYÜK te oralarda galiba. Hep Gladbach maclarindan bahsediyoAlmanya Mönchengladbach Rheydt‘de 1984 yilinda dogup büyüdüm, 2014 yilindan beri Düsseldorf‘da kaliyorum
@Emre Zeytinli Ve işte o üyebir üyeyle bulusmuslugum var geldi misafirim oldu beraber bira ictik ve Spor gecesi izledik![]()
Oralarda ırkçılık olayları nasıl? Meksikalılara karşı bir nefret durumu var mı? LA'den güzel suburbleri olan bir yere taşınmak istiyoruz ama bilemedik.
Niye yasanmiyormus Tennessee 'de? LA'de 400-500 bine mobile home bile alamazsin ama burada tas gibi ev alirsin. Regular gas orada $5 burada $3.5. Orada hiyardan gecilmez burada tanimadigin insanlar sana selam verir.LA da dunya kadar guzel suburb var. Tenessee’de yasanir mi?
Ucuz bir yer ariyorum diyorsan ayri tabiki.
Irkcilik her yerde var![]()
Ciddi misin ? Şoktayım.Almanya Mönchengladbach Rheydt‘de 1984 yilinda dogup büyüdüm, 2014 yilindan beri Düsseldorf‘da kaliyorum
O senin fikrin saygi duyarim.Niye yasanmiyormus Tennessee 'de? LA'de 400-500 bine mobile home bile alamazsin ama burada tas gibi ev alirsin. Regular gas orada $5 burada $3.5. Orada hiyardan gecilmez burada tanimadigin insanlar sana selam verir.