yurt dışında yaşayan gscliler

Oralarda ırkçılık olayları nasıl? Meksikalılara karşı bir nefret durumu var mı? LA'den güzel suburbleri olan bir yere taşınmak istiyoruz ama bilemedik.

LA da dunya kadar guzel suburb var. Tenessee’de yasanir mi?

Ucuz bir yer ariyorum diyorsan ayri tabiki.

Irkcilik her yerde var :)

LA da dunya kadar guzel suburb var. Tenessee’de yasanir mi?

Ucuz bir yer ariyorum diyorsan ayri tabiki.

Irkcilik her yerde var :)
Niye yasanmiyormus Tennessee 'de? LA'de 400-500 bine mobile home bile alamazsin ama burada tas gibi ev alirsin. Regular gas orada $5 burada $3.5. Orada hiyardan gecilmez burada tanimadigin insanlar sana selam verir.

Almanya Mönchengladbach Rheydt‘de 1984 yilinda dogup büyüdüm, 2014 yilindan beri Düsseldorf‘da kaliyorum
Ciddi misin ? Şoktayım.

Dünya ne küçük yav. Forumda benden başka MG Rheydt'tan gelen biri var deseler hadi lan oradan deyip küfür ederdim herhalde.

Ben de doğma büyüme Rheydt'tanım. Sen ve ben dışında Rheydt'tan çıkan en büyük kişilik sadece Joseph Goebbels herhalde.

Niye yasanmiyormus Tennessee 'de? LA'de 400-500 bine mobile home bile alamazsin ama burada tas gibi ev alirsin. Regular gas orada $5 burada $3.5. Orada hiyardan gecilmez burada tanimadigin insanlar sana selam verir.
O senin fikrin saygi duyarim.

Bu mantikla Istanbul'da neden yasiyor insanlar? Gitsin ayni paraya Konya'dan malikane alsinlar.

Cok yerde yasadim. Guney Kaliforniya gibi yasanacak yer yok. Tabi ki burada yasamaya butcen el vermiyorsa gayet guzel baska yerler de var. Tennessee'yi bu listede ust seviyelere koymam.

Geri
Üst Alt