yurt dışında yaşayan gscliler

Almanyanin en güzel en tutulan ve en pahali yer Mühih
Reis ben de bu Münih hype‘ini anlamiyorum yav. Bence Almanyanin en overrated sehri. Insanlar ne buluyorlar bu sehirde anlamiyorum :D

Ben Hamburga bayiliyorum. Bana göre Almanyanin en güzel sehri orasi.

Reis ben de bu Münih hype‘ini anlamiyorum yav. Bence Almanyanin en overrated sehri. Insanlar ne buluyorlar bu sehirde anlamiyorum :D

Münihin sehir ici güzel rtas ondan haric dogasi, gölleri, vs da cok hos. Hamburg da güzel ama havasi kötü ya, cok yagmurlu ve daha soguk.

Münihe yakin:

5DA8635C-3D40-42E0-9FCD-618318565F8D.webp
E9725115-8B69-4203-9EC3-CADCED554398.webp
0D4CA98C-59D9-4583-B23E-D8AAFC0B3509.webp

Münih'e daha gidemedim kısmet olmadı ama diğer büyük şehirlerin neredeyse hepsine gittim. Berlin, Hamburg, Frankfurt, Düsseldorf, Köln, Leipzig, Dresden, Stuttgart, Heidelberg, Lübeck falan aklıma gelenler.

Gittiklerim ve gördüklerim arasında bence de en güzeli Hamburg'du. En çok orayı beğendim, insanları da çok iyi. Dresden'i ikinci sıraya yazarım mesela. Heidelberg de çok güzeldi.

Münih'i de görmek istiyorum ama herkesin Almanya'nın en güzel şehri demesinden dolayı biraz soğudum ve muhtemelen memnun kalmayacağım gidip gezdiğim zaman bu yüzden.

Münih'e daha gidemedim kısmet olmadı ama diğer büyük şehirlerin neredeyse hepsine gittim. Berlin, Hamburg, Frankfurt, Düsseldorf, Köln, Leipzig, Dresden, Stuttgart, Heidelberg, Lübeck falan aklıma gelenler.

Gittiklerim ve gördüklerim arasında bence de en güzeli Hamburg'du. En çok orayı beğendim, insanları da çok iyi. Dresden'i ikinci sıraya yazarım mesela. Heidelberg de çok güzeldi.

Münih'i de görmek istiyorum ama herkesin Almanya'nın en güzel şehri demesinden dolayı biraz soğudum ve muhtemelen memnun kalmayacağım gidip gezdiğim zaman bu yüzden.

Stuttgarti nasil buldun heis

Ciddi misin ? Şoktayım.

Dünya ne küçük yav. Forumda benden başka MG Rheydt'tan gelen biri var deseler hadi lan oradan deyip küfür ederdim herhalde.

Ben de doğma büyüme Rheydt'tanım. Sen ve ben dışında Rheydt'tan çıkan en büyük kişilik sadece Joseph Goebbels herhalde.
Goebbels ile hemşehri olmak nasıl bir duygu :asd:

Bende de sorun burdaydi zaten Münih ziyaretimde. Büyük bir beklentiyle gitmistim sonra Almanyanin en güzel sehri bu mu dedim kendime. Aslinda fena degil ama abartildigi kadar güzel degil kesinlikle.
Hamburgu gec bence Düsseldorf bile daha güzel Münihten. Sizin NRWde Düsseldorfu cok begenmistim ben.

Bende de sorun burdaydi zaten Münih ziyaretimde. Büyük bir beklentiyle gitmistim sonra Almanyanin en güzel sehri bu mu dedim kendime. Aslinda fena degil ama abartildigi kadar güzel degil kesinlikle.
Hamburgu gec bence Düsseldorf bile daha güzel Münihten. Sizin NRWde Düsseldorfu cok begenmistim ben.
Düsseldorf bizim buralarda da benim favori şehrim. Hatta bugün yağmur yağmasaydı yine gidecektim biraz takılmak için.

@Levent Akgün “like” atmışsın abi, İzlanda da olur, şu cendereden çıkalım yeter 😃

İş tekliflerinizi, yerdımlarınızı bekliyorum.

Geri
Üst Alt