- 13 Şubat 2009
- 27.951
- 25.421
- 3.468
Arkadaşlar Gurbo olmaya talibim. Ülke farketmez. Hollanda, Almanya, Avusturya öncelik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis ben de bu Münih hype‘ini anlamiyorum yav. Bence Almanyanin en overrated sehri. Insanlar ne buluyorlar bu sehirde anlamiyorumAlmanyanin en güzel en tutulan ve en pahali yer Mühih
Reis ben de bu Münih hype‘ini anlamiyorum yav. Bence Almanyanin en overrated sehri. Insanlar ne buluyorlar bu sehirde anlamiyorum
Ben Hamburga bayiliyorum. Bana göre Almanyanin en güzel sehri orasi.

Münih'e daha gidemedim kısmet olmadı ama diğer büyük şehirlerin neredeyse hepsine gittim. Berlin, Hamburg, Frankfurt, Düsseldorf, Köln, Leipzig, Dresden, Stuttgart, Heidelberg, Lübeck falan aklıma gelenler.Reis ben de bu Münih hype‘ini anlamiyorum yav. Bence Almanyanin en overrated sehri. Insanlar ne buluyorlar bu sehirde anlamiyorum![]()
Münih'e daha gidemedim kısmet olmadı ama diğer büyük şehirlerin neredeyse hepsine gittim. Berlin, Hamburg, Frankfurt, Düsseldorf, Köln, Leipzig, Dresden, Stuttgart, Heidelberg, Lübeck falan aklıma gelenler.
Gittiklerim ve gördüklerim arasında bence de en güzeli Hamburg'du. En çok orayı beğendim, insanları da çok iyi. Dresden'i ikinci sıraya yazarım mesela. Heidelberg de çok güzeldi.
Münih'i de görmek istiyorum ama herkesin Almanya'nın en güzel şehri demesinden dolayı biraz soğudum ve muhtemelen memnun kalmayacağım gidip gezdiğim zaman bu yüzden.
Hämeenlinna şef. Sen?
Goebbels ile hemşehri olmak nasıl bir duyguCiddi misin ? Şoktayım.
Dünya ne küçük yav. Forumda benden başka MG Rheydt'tan gelen biri var deseler hadi lan oradan deyip küfür ederdim herhalde.
Ben de doğma büyüme Rheydt'tanım. Sen ve ben dışında Rheydt'tan çıkan en büyük kişilik sadece Joseph Goebbels herhalde.

Açık konuşmam gerekirse hoşuma gitmedi açıkçası.Stuttgarti nasil buldun heis
Münihe 3bin km yakındaki bolu değil mi bura yav.Münihin sehir ici güzel rtas ondan haric dogasi, gölleri, vs da cok hos. Hamburg da güzel ama havasi kötü ya, cok yagmurlu ve daha soguk.
Münihe yakin:
Ekli dosyayı görüntüle 213683
Ekli dosyayı görüntüle 213682
Ekli dosyayı görüntüle 213685
Okullarda falan hiç bahsetmiyorlardı bundan mesela çocukkenGoebbels ile hemşehri olmak nasıl bir duygu![]()

Bende de sorun burdaydi zaten Münih ziyaretimde. Büyük bir beklentiyle gitmistim sonra Almanyanin en güzel sehri bu mu dedim kendime. Aslinda fena degil ama abartildigi kadar güzel degil kesinlikle.Münih'e daha gidemedim kısmet olmadı ama diğer büyük şehirlerin neredeyse hepsine gittim. Berlin, Hamburg, Frankfurt, Düsseldorf, Köln, Leipzig, Dresden, Stuttgart, Heidelberg, Lübeck falan aklıma gelenler.
Gittiklerim ve gördüklerim arasında bence de en güzeli Hamburg'du. En çok orayı beğendim, insanları da çok iyi. Dresden'i ikinci sıraya yazarım mesela. Heidelberg de çok güzeldi.
Münih'i de görmek istiyorum ama herkesin Almanya'nın en güzel şehri demesinden dolayı biraz soğudum ve muhtemelen memnun kalmayacağım gidip gezdiğim zaman bu yüzden.
Açık konuşmam gerekirse hoşuma gitmedi açıkçası.
Münihe 3bin km yakındaki bolu değil mi bura yav.
Düsseldorf bizim buralarda da benim favori şehrim. Hatta bugün yağmur yağmasaydı yine gidecektim biraz takılmak için.Bende de sorun burdaydi zaten Münih ziyaretimde. Büyük bir beklentiyle gitmistim sonra Almanyanin en güzel sehri bu mu dedim kendime. Aslinda fena degil ama abartildigi kadar güzel degil kesinlikle.
Hamburgu gec bence Düsseldorf bile daha güzel Münihten. Sizin NRWde Düsseldorfu cok begenmistim ben.
Helsinki başkan. Burda olsan 2 bira içerdik yau.Hämeenlinna şef. Sen?
Köln de fena degilReis ben de bu Münih hype‘ini anlamiyorum yav. Bence Almanyanin en overrated sehri. Insanlar ne buluyorlar bu sehirde anlamiyorum![]()
Yakınız aslında ayarlayalım bi gün. Ben gelirim oraya. Şu an Bodrum dayim da dönünce haberleşelim?Helsinki başkan. Burda olsan 2 bira içerdik yau.