Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sosyal medya ekibimiz berbat kere berbat çünkü.Burger king sponsorluğu+bir iki antrenman fotosu dışında paylaşım yok, rezalet ya! 9m takipçi bu kadar etkisiz kullanılır gerçekten.Altyapidan çıkmış Liverpool'da oynayan bir oyuncumuzun doğum günü var, kutlamıyorlar.Ne kadar büyük bir reklam fırsatı oysa bu.Eskiden sosyal medyada fazlasıyla bir üstünlüğümüz vardı şimdi bakıyorum kuşlar sürekli paylaşım ve destek halindeler, ne oldu bizim çocuklara, bos mu ne diyorlar onu mu yapıyorlar anlamadım ki . Yalnız Ebru hanım kudurtmuş gerçekten tebrik edilmesi gereken bir hanımefendi.Bende izlerken çok beğendim tarzını ve Galatasaraylılığını.
Maalesef durum tam olarak bu özellikle İnstagram paylaşımları bazen insanı bu ne ya ! Dedirtebiliyor en çok birlik olmamız gereken şu dönemde bile aktif kullanıcı olmadığım twiterda gündemi rt yaptım ben şahsen. Bunların düzenbazlığına hepimizin birlik olup gereken tepkiyi gereken platformda göstermeliyiz.Sosyal medya ekibimiz berbat kere berbat çünkü.Burger king sponsorluğu+bir iki antrenman fotosu dışında paylaşım yok, rezalet ya! 9m takipçi bu kadar etkisiz kullanılır gerçekten.Altyapidan çıkmış Liverpool'da oynayan bir oyuncumuzun doğum günü var, kutlamıyorlar.Ne kadar büyük bir reklam fırsatı oysa bu.
Mustafa'dan dolayı da kulübü takipleyen bir çok mısırlı oldu, açsana arapça bir hesap ya.
Anca günaydın gs ailesi, burger king menüsü, antrenman fotosu ve kapanış