Yusuf Günay ve Melih Şabanoğlu 1959 Öncesi Şampiyonluklarla İlgili Açıklamalarda Bulunacak

Bundesliga olayı da çok iyi aydınlatılmış. Bizim almamız gereken örnek.

Bunu tatrtışmak bile saçma lig 60 yıldır böyle oynanıyor bu saatten sonra neyi değiştireceksen. 60 yıllık rekabeti çöpe atıyorsun.

Bu da bundan önceki müracaatları olduğunun kesin kanıtı Tff başkanı bunu söyleyen.

Eskiden sosyal medyada fazlasıyla bir üstünlüğümüz vardı şimdi bakıyorum kuşlar sürekli paylaşım ve destek halindeler, ne oldu bizim çocuklara, bos mu ne diyorlar onu mu yapıyorlar anlamadım ki . Yalnız Ebru hanım kudurtmuş gerçekten tebrik edilmesi gereken bir hanımefendi.Bende izlerken çok beğendim tarzını ve Galatasaraylılığını.
Sosyal medya ekibimiz berbat kere berbat çünkü.Burger king sponsorluğu+bir iki antrenman fotosu dışında paylaşım yok, rezalet ya! 9m takipçi bu kadar etkisiz kullanılır gerçekten.Altyapidan çıkmış Liverpool'da oynayan bir oyuncumuzun doğum günü var, kutlamıyorlar.Ne kadar büyük bir reklam fırsatı oysa bu.
Mustafa'dan dolayı da kulübü takipleyen bir çok mısırlı oldu, açsana arapça bir hesap ya.
Anca günaydın gs ailesi, burger king menüsü, antrenman fotosu ve kapanış

1. Profesyonel Lig 1959 başlamıştır nokta . Tokatlanmaktan iyice şirazesi kaydı.

Gs yönetimi bu konularda yeterli olamaz. Genel kurul ve Galatasaray derneğinin ağırlığını koyması lazım. Ama Koçların damadı İnan Kıraç buyudurluğunda bulunan dernekten ve Mustafa Cengiz döneminde bunun kabul edilmesini zevkle izleyecek liseli genel kuruldan hiçbir umudum yok hepsi kabul edilmesini ister. Zaten Ali Koç böyle bir ortam bulduğundan başvuruyu yaptı. Normalde bu saçmalık tartışılmaz bile.

Sosyal medya ekibimiz berbat kere berbat çünkü.Burger king sponsorluğu+bir iki antrenman fotosu dışında paylaşım yok, rezalet ya! 9m takipçi bu kadar etkisiz kullanılır gerçekten.Altyapidan çıkmış Liverpool'da oynayan bir oyuncumuzun doğum günü var, kutlamıyorlar.Ne kadar büyük bir reklam fırsatı oysa bu.
Mustafa'dan dolayı da kulübü takipleyen bir çok mısırlı oldu, açsana arapça bir hesap ya.
Anca günaydın gs ailesi, burger king menüsü, antrenman fotosu ve kapanış
Maalesef durum tam olarak bu özellikle İnstagram paylaşımları bazen insanı bu ne ya ! Dedirtebiliyor en çok birlik olmamız gereken şu dönemde bile aktif kullanıcı olmadığım twiterda gündemi rt yaptım ben şahsen. Bunların düzenbazlığına hepimizin birlik olup gereken tepkiyi gereken platformda göstermeliyiz.

Resmi hesaptan açıklama yapalım.
Müzeden iki kupa dışında istediğiniz kadar kupa alın , çenenizi kapatın diye..

Geri
Üst Alt