Z.T.K Çeyrek Final İkinci Maç | Bursaspor 3-1 Fenerbahçe | 11 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İkinci Maç | Bursaspor 2-0 Fenerbahçe | 11 Şubat | İkinci

Akıllı Blcayı aldı oyundan

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İkinci Maç | Bursaspor 2-0 Fenerbahçe | 11 Şubat | Devre A

Hakem penaltı da dahil bütün takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı.Penaltı doğru ama Kırmızı kartı eksik ve çok krtik,ofsayt diye kesilen 2 pozisyondan biri değildi.İkinci devre Alex ile Emre girerse Bursa çok dikkatli olmalı onlar girene kadar insallah ya 2 gol atar,ya da hiç atamamış olur,eğer 1 gol atarlarsa fener 4-1'e bağlar maçı.

Penalti´da Sari Karti dogru ama Pozisyonlari Ofsayt ile kesen Yardimci Hakem´e Dikkat derim...

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İkinci Maç | Bursaspor 2-0 Fenerbahçe | 11 Şubat | İkinci

Bu salaklar 3-0dan turu verirsin bu gece gülmekten gözlerime uyku girmez :D

Çıkar şu turgayı bee

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İkinci Maç | Bursaspor 2-0 Fenerbahçe | 11 Şubat | Devre A

Ankaragücünden 7 dakikada 3 gol yiyen biz değilmiyiz bunu nasıl açıklayacaksın ;)

Şu Volkan Şen ve Sercan bizim takımdaki birçok oyuncudan daha fazla iş yapar..

Barış Özbek,Ayhan Akman,Uğur Uçar,Mustafa Sarp falan filan...

Kanatlarda birsürü adamımız varken Volkan niye? Sercan'ı uygun fiyata alabilirsek hayır demem.

Bizim demek istedigimiz böyle Futbolcular4 Galatasaray´da daha faydali olurlar.. O saydigimiz Futbolcular bosu bosuna oynuyor Galatasaray´da diyoruz..!!

Sen nerden biliyorsun ?

Her bölgeye süper oyuncu alacaz diye birşey mi var peki ? Yani alınmadan oynanmıyor mu futbol ? Seydio Keita'yı kaçınız biliyordu Barça'dan önce ya da Iniesta'yı ? Madrid mi burası önüne geleni al sonra 1 yıl daha bekle ki uyum sağlasınlar ayrıca istediğin oyuncuların mevkiilerinde Kewell-Keita-Arda-Caner daha yetenekli ve tecrübeli adamların var senin. Orta saha örneği versen anlarım Sarp-Ayhan yerine.

Hey Allahım sana. Bizim o mevkiide oyuncularımızın Sercan ya da Volkan'dan eksikleri mi var. Verdiğin mevkii örnekleri (önce oku ve anla yazılanı tipe göre seçim mi dedik ?) yanlış. Ayhan - Sarp diyorsun daha yeteneksiz diyorsun volkan-Sercan'dan. Kafan mı iyi senin bu mudur kıstasın ? Bizde biliyoruz yenetek farkını ama kıyasladığın adamlar bir mi ? Volkan ile Sercan için bizde alınsın dedik ama verirsen 12küsür milyonu anca veriyor adamlar. Hadi al bakalım.

Bizde biliyoruz Mevkileri degil. Ama Kaliteli Yedek oyuncularin olmadimi böyle Topal´a, Ayhasbn´a, Sarp´a Ugur´a bana saydirma simdi muhtac kalirsan suanki oynadigin Futbolu oynarsin..!! Yedek kalsinlar bisey olmaz. Ama yinede o Futbolculardan kurtulmak icin Takas yöntemidir bu söylemek istedigim..

Ve Nokta diyorum cünki seninle anlasamam ben uzayacak..

Bizde biliyoruz Mevkileri degil. Ama Kaliteli Yedek oyuncularin olmadimi böyle Topal´a, Ayhasbn´a, Sarp´a Ugur´a bana saydirma simdi muhtac kalirsan suanki oynadigin Futbolu oynarsin..!! Yedek kalsinlar bisey olmaz. Ama yinede o Futbolculardan kurtulmak icin Takas yöntemidir bu söylemek istedigim..

Ve Nokta diyorum cünki seninle anlasamam ben uzayacak..

Eeee neyi savunuyorsun o zaman ben başından beri söylüyorum sana.

"."

Guiza formunda. ;)

Guizaaaaaa :D

Güizaaaaaaa :asd:

ahahahaha atamadı acıların çocuğu :D

Yine Guiza. :D

Yedek kalsınlar sorun değil demiş :) 12 küsür milyon para vericen yedekte bekleticen:) Sonra taraftar delircek hadi canım sende. Pes te bile isyan eder sana :)

bu kadar da olmaz be yaaaaa. adam beceriksizliğin kitabını yazmış

Geçen hafta Bursa'ya sövüp Feneri şişirenler şimdi tam aksini yapıyor ne kadar garip bir futbol anlayışı :)

Fener bugün çıksa bile : "fenerden cacık olmaz".

Eeee neyi savunuyorsun o zaman ben başından beri söylüyorum sana.

"."

Yedek kalsinlar derken Sercan ve Volkan´a diyorum cünki onlarin pozisyon unda Kaliteli Oyuncularimiz var diyorsun..

İbrahim çok iyi oynuyor.

Geçen hafta Bursa'ya sövüp Feneri şişirenler şimdi tam aksini yapıyor ne kadar garip bir futbol anlayışı :)

Fener bugün çıksa bile : "fenerden cacık olmaz".

Arkadas Milletle Dalga gecer gibi Yorum yapiyorsun söylim... Böyle Kücümser gibi " Sen ne diyorsun bi b.ktan caktigin " yok gibisinden..

Hadi be Bursa çak bi tene daha.

Geri
Üst Alt