İlkay Kuleli
Kırmızı Üye
- 15 Mayıs 2009
- 1.556
- 0
- 1.306
Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İkinci Maç | Bursaspor 2-0 Fenerbahçe | 11 Şubat | İkinci
Akıllı Blcayı aldı oyundan
Akıllı Blcayı aldı oyundan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakem penaltı da dahil bütün takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı.Penaltı doğru ama Kırmızı kartı eksik ve çok krtik,ofsayt diye kesilen 2 pozisyondan biri değildi.İkinci devre Alex ile Emre girerse Bursa çok dikkatli olmalı onlar girene kadar insallah ya 2 gol atar,ya da hiç atamamış olur,eğer 1 gol atarlarsa fener 4-1'e bağlar maçı.
Ankaragücünden 7 dakikada 3 gol yiyen biz değilmiyiz bunu nasıl açıklayacaksın
Şu Volkan Şen ve Sercan bizim takımdaki birçok oyuncudan daha fazla iş yapar..
Barış Özbek,Ayhan Akman,Uğur Uçar,Mustafa Sarp falan filan...
Bizim demek istedigimiz böyle Futbolcular4 Galatasaray´da daha faydali olurlar.. O saydigimiz Futbolcular bosu bosuna oynuyor Galatasaray´da diyoruz..!!
Hey Allahım sana. Bizim o mevkiide oyuncularımızın Sercan ya da Volkan'dan eksikleri mi var. Verdiğin mevkii örnekleri (önce oku ve anla yazılanı tipe göre seçim mi dedik ?) yanlış. Ayhan - Sarp diyorsun daha yeteneksiz diyorsun volkan-Sercan'dan. Kafan mı iyi senin bu mudur kıstasın ? Bizde biliyoruz yenetek farkını ama kıyasladığın adamlar bir mi ? Volkan ile Sercan için bizde alınsın dedik ama verirsen 12küsür milyonu anca veriyor adamlar. Hadi al bakalım.
Bizde biliyoruz Mevkileri degil. Ama Kaliteli Yedek oyuncularin olmadimi böyle Topal´a, Ayhasbn´a, Sarp´a Ugur´a bana saydirma simdi muhtac kalirsan suanki oynadigin Futbolu oynarsin..!! Yedek kalsinlar bisey olmaz. Ama yinede o Futbolculardan kurtulmak icin Takas yöntemidir bu söylemek istedigim..
Ve Nokta diyorum cünki seninle anlasamam ben uzayacak..

Eeee neyi savunuyorsun o zaman ben başından beri söylüyorum sana.
"."
Geçen hafta Bursa'ya sövüp Feneri şişirenler şimdi tam aksini yapıyor ne kadar garip bir futbol anlayışı
Fener bugün çıksa bile : "fenerden cacık olmaz".