Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son

allah o ömer üründülle yayın yapan şerefsizin belasını versin

nerde tarafsız yayın aziz amcanız onada mı kızıyor

allahın belaları maçın içine ettiler

Haha ne alaka ,maçın içine edenler Senin yönetimin ve teknik adamın ,adamlara ne sallıyosun çok komik ya...

Adamlar ne yaptı ,senin kalene golmu attılar,yada bizim futbolculara özellikle forvet oynayan Servete yanlış taktik mi verdiler?

Ne günlere kaldık yarabbim yanlış transfer politikası yüzünden koskoca Galatasaray, Serveti forvette oynatıyor.

gülünür mü,ağlanır mı..

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son

Beyler , bayanlar... Sinirlerimize hakim olalım... Hakaret v.s hiç bir şey gruptan çıkmamızı sağlamayacak!

Lütfen forum kurallarına göre , sakince yorum yapınız...

kesinlikle katılıyorum. bide keita var.noldu bu adama ya!! şuan kewell yada baros'dan biri iyileşse neler olur neler..

keitada cok kotu kaybetti fildisinde onun etkisi var

bence bizimkiler buadaki maclardan biktilar

avrupada oynamayi hatirlarlar

gorun bakin nasil eglencekler o zmn

Canımız sağolsun. :(

iyi oynadığımız maçı elimiz ile verdik şansızdık

keita ve mustafa sarp oyuna bir şeyler verseydi kazanırdık mustafa bu golleri kaçırırsa diğer emek veren oyuncular ne yapsın caner yine döktürdü

Galatasaray almadıktan sonra kim alırsa alsın hiç önemi yok...

Güzel oynadık bu maçta. En azından son haftalara göre kıpırdanma vardı. Bu iyiye işaret. önce bekler yerlerine yerleşsin, sonra da forvetlerimiz takıma dönsün, tamamdır bu iş. Şampiyonluktan şüphem yok da şu kupayı da alıverseydik daha iyi olurdu ama neyse... Bu seneyle birlikte tam 5 (beş) senedir Türkiye kupası alamamış oluyoruz. Olsun, seneye artık. Ayrıca, uzatmalarda ayağına kramp giren ve sahayı sedye ile terkeden antalyalı futbolcu nasıl oldu da dısarı çıkar çıkmaz sedyeden atladı anlayamadım. Sedyeyi kendisine havale ediyorum.

Tekrarlıyorum.

Sağda Sabri-Keita

Solda Hakan-Caner oynarsa işler daha iyi olacaktır.

Sabri-Hakan Balta Atletico Maçında oynayacak.

Bence Atletico'yu geçeriz.

ya o kadar kötü oynamadık kaç tane posizyon bulduk sadece şanssızdık birde mustafa sarp necatiye nasıl attırdı o golü inanamıyorum ya insan kalenin olduğu tarafı kapatır mustafa arkayı kapatıyor!

takmayin kafaniza yav trabzon hertürlü alir kupayi bu sene :D:D:D

Gerçekten söyleyecek birşey bulamıyorum.Ne olursa olsun bizden çok daha fazla eksiği olan Antalya'ya elenmemeliydik.Benim canımı sıkan,hevesimi kıran bu.Şanssız bir maç oldu,çok gol kaçtı yine.Zaman zaman güzel oynadık ama sonuca yansıtamadık.Necati'yi kahraman yaptık:rolleyes:Forvetsizliğin sıkıntısını çektik yine.Takımın iştahını özledim.Takım oyununu özledim.90 dakika yorulmadan rakibe yaptığımız presi özledim.Sağlı sollu rakibi sersemleten bindirmelerimizi özledim.Sezon başındaki takımımı özledim.Lütfen artık bunun acısını ligde ve Avrupa Ligi'ndeki güzel oyunumuzla unutalım.

Şu takıma yıllardır iyi bir önlibero ikilisi kurulamadı transfer cahili beşiktaş bile ernst gibi bir adamı bulurken fener emre ve christian la gayet iyi oynarken biz hala aynı tip iki etkisiz ön liberoyu yani mehmet ve mustafayı oynatıyoruz...

olmaz bu kadar iyi hücum hattı bu kadar sınırlı yetenekli ortalama adamdan kurulu defansif ortasayala oynamamalı...

bence hamit gibi bir oyuncu bize ilaç gibi gelir. onun yanına mehmet ya da musafa rotasyonlu olarak oynar. Haldun abi Hamiti cimboma getirrr !

Elano, Neill, Caner ve Emre Çolak güzel oynadılar

Santos çok kötüydü Keita da etkisizdi...

Bari Trabzon olsun demeyin.

Galatasaraylı kendi takımında başka kimsenin şampiyonlugu istemez.

Biz turu geçemedik:( ama fenevde kupanın şampiyonu olamaz :D

Karamsar olmaya gerek yok bugün iyi oynadık ama biraz şanssızdık. Sabri ve Hakan'ın dönmesiyle Madrid'i geçeriz.

ya o kadar kötü oynamadık kaç tane posizyon bulduk sadece şanssızdık birde mustafa sarp necatiye nasıl attırdı o golü inanamıyorum ya insan kalenin olduğu tarafı kapatır mustafa arkayı kapatıyor!

sahada nerede oldugunu unuttu ama savunma oyuncusu olmayinca zor tabi

oyle buradaki cogu gencin dedigi gibi onu oraya koy bunu buraya koy oynar degil bu isler

Geri
Üst Alt