Zaha: "Ben olsam da olmasam da takım kazanıyor, ayrılıp ayrılmamam insanları neden rahatsız ediyor?"

Kampa neden cagirdiniz neden hazirlik maci oynattiniz.Haziranda git deseydiniz simdiye alacak klup coktan bulunurdu.10 günde 2 klüp buldu kendine.Cok sevdiginiz kerem 2 senedir avrupadan teklif bulamiyor.Yönetimin beceriksizligi yüzünden elemani zorbalamayin.
Tümden gelim yapalım. Burada sorumlu teknik ekip, yönetim veya topçu olabilir. Ben Galatasaray'ın menfaatleri açısından bakan sıradan bir vatandaş olarak, 7 milyon maaş alan bir kişi - takım isterse 100 averajla şampiyon olsun - doğru düzgün top oynamadan kenarda oturuyorsa elbet rahatsız olurum. Bunun sorumlusu %100 hoca da olabilir. Bu ayrı bir mevzu. Ama kurulan cümle bu şekildeyse o vakit bu cümlenin sahibi de benim duyduğum bu kaygıyı önemsemiyor diyebilirim. Sonuç itibariyle zararda olan Galatasaray'dır.

Buraya sadece söyle bir post bırakıyorum çunku anti ft ve ftcilere dondurdu hoca konuyu sıkıldım bu konuda yazmaktan neyse gelelim diyecegime.

Okan buruk bunu icardi yada mertense yapsa şuanda takimın hocası başka biriydi gücünun yettigi zaha ,yusuf vs sevmedigi heriflere saçma sapan garip davrandığı birer gerçek. Mesela kampta cok iyi vs diye beyanat verip durdugu yusuf niye sadece antremanlara çıkıyor 1dakika süre almadı çünkü onuda sevmiyor ve kullanmayacak öylesine kurtulma amaçla yalandan beyanat verdi orada gibi daha bir çok örnek verilebilir yarın bu saranında başına gelebilir vs görecegiz.

Buraya sadece söyle bir post bırakıyorum çunku anti ft ve ftcilere dondurdu hoca konuyu sıkıldım bu konuda yazmaktan neyse gelelim diyecegime.

Okan buruk bunu icardi yada mertense yapsa şuanda takimın hocası başka biriydi gücünun yettigi zaha ,yusuf vs sevmedigi heriflere saçma sapan garip davrandığı birer gerçek. Mesela kampta cok iyi vs diye beyanat verip durdugu yusuf niye sadece antremanlara çıkıyor 1dakika süre almadı çünkü onuda sevmiyor ve kullanmayacak öylesine kurtulma amaçla yalandan beyanat verdi orada gibi daha bir çok örnek verilebilir yarın bu saranında başına gelebilir vs görecegiz.
Maalesef bu konuda haklısınız. Özellikle Beşiktaş maçından sonra yapılan açıklamalar hiç doğru değildi. Forma adaletinin ve liyakatin olmadığı bir yerde uzun vadeli başarı beklemek gerçekçi olmaz.

Yusuf' u yetersiz buluyordur ki pekala haklı da olabilir. Kaç profesyonel maçta süre almış da neyi ispatlamış, geçen sezon ne yapmış mesela? Barca' da 189 dk süre alması fazla abartıldı; beğenmeyip almaktan vazgeçtiler sonuçta. Baştan yanlış bir transferdi.

Okan Hocayı eleştirdiğim hususlar günden güne artıyor, hiç laf edilmesin diyenlerden değilim ama kampta övmesi de motive etmek içindir herhalde; bi boka yaramaz diyecek hali yoktu ya...

Bu forumdaki tek yasağımı Zaha yüzünden aldım. Şu başlıkta saydırıp ikincisini de Zaha yüzünden alabilirim ama değmez..

İnşallah bir an önce kurtulmamızı temenni ediyorum sadece.

Yönetimin yerinde olsam bu herife twich gibi sosyal medyalarda yayın açmayı yasaklarım

1724080213702.webp

Tipe bak belki ceza alacagim ama sen bir kulubu temsil ediyorsun bu ne hal geri zekalı herif. Herkes gelip sana yorum yazip manipule edebilir fenerlisi de, bjkliside. Eşek yüküyle para alıp böyle disiplinsiz davranamazsin.

Özel hayat deme çünku bu profesyonellik degil. git mankenlik yap yada reklamda oyna para kazan. Senin isin futbol ama sen twichte yayin acip bos bos diyaloga giriyorsun.

Galatasaray zaten iyi gidiyor benle yada bensiiz diyorsun. Olumlu söyledigin sey bile insanın ruhunu emiyor. Insallah kalirsin hamle oyuncusu olarak kariyerini surdururusun belli ki sendne bir bok kazanamayacagiz. Sana yasaklar koyup hayatini zindan etmek en iyisi.

Doktorumuz yener ince bunu muayene ediyor. Bakiyor kalca kizarmis pissik gibi diyor sen idmanda darbe mi aldin.

Yooo deyip gotune bakiyor nolmus pc oynadim

Pisik kremi yazalim diyor yener hoca konuyu da kimseye soyleyemiyor. Yazikk gencecik oyuncu oysa demekle yetiniyor

Geri
Üst Alt