Zaha, Kerem A. ve Abdülkerim, Gelen Teklifleri Değerlendirmek İstediklerini Menajerlerine Bildirdi

Abdülkerim e noluyor baboş. Eğer Abdülkerim giderse yönetim stoper işini nasıl çözmeyi planlıyor acaba? Emin de gitmişken.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olayin dogruluk payi var mi? Zaha ve Kerem'i anlarim ama APO neden istesin? Sosyal medyada ne oldugu belli olmayan bir hesabin yazmis oldugu birsey olarak pek ciddiye almiyorum. Sadece Zaha gider, o da Okan hocanin aciklamalarindan dolayi.

Zaha aldigi maasa gore faydasi cok dusuk takim hizini ve sertligine zarari var hemen satilmali

Kerem havalara girdi kendini cok buyuk topcu saniyor yeteneklerine ihanet eden bir arkadas
Sahada hali saha topcusu gibi davraniyor gonderin gitsin

Abdulkerim dususu basladi devamda edecektir
Direk satilsin
Devamda edecektir derken bilgi dahilindemi konuşuyorsun?Eğer evet ise asla sana katılmıyorum.

Ücü de gönderebilir ,yerleri doldurulmiyacak oyuncular degil. Hele suanki form grafiklerine bakarsak iyi teklif getirdikleri an vedalasiriz ama hic birine 10+ milyonluk teklif gelmez

Okan Burugun son aciklamalarindan sonra Zaha‘nin gitmesi iki taraf icin de en iyisi olur.

Zaha 5-10 arası satılabilir
Abdülkerim en az 10 milyon euro
Kerem en az 14 milyon euro
Şef Zaha bedavaya bile satılabilir bence. O ağır sözleşmeden çıksak Ok. Ama para koparabiliyorsak o başka ama bonservis alamadık diye vermemezlik yapmamalıyız bence zaha yı.

Apo dışında ikisi de gidebilir. Apo bir şekilde toparlar diye tahmin ediyorum. Sanchez - Apo tandemini bozmayalım.
Oğuz u almadı yönetim. Sırf o yüzden Kerem i satacaklarını sanmıyorum. Bence de şu koşullarda Kerem kalmalı.

Burada kalmak istemeyen kimse kalmamalı. İhtiyacımız olsa dahi kalmamalı. 5-0'in ardından çekilmesi gereken bir acı, bir cefa var. Bu yolu bizimle yürümek istemeyen, başarısızlıkta, cefada tüymek isteyen kimseyi tutmamalıyız. Galatasaray'in kimsenin peşinden koşacak hali yok. Gitmek isteyen herkese kapı açık olmalı.

Zahanın zaten adı var kendi yok.Hoca da mundar etti bıraktı şuan gitmesi mali açıdan da kendi içinde iyi karar olur.

Kerem ve apo giderse güç kaybedeceğimizi düşünüyorum.

Bir maç üzerinden bu iki oyuncuyu taraftar yemiştir ama gidince kıymetleri net olarak ortaya çıkacak

Keremin muadili bir kanat oyuncusu bugün 15 20 den aşağı çok zor alınır eğer ki iyi bir scout çalışman yoksa tabi

Abdülkerimin ara ara hataları olsa da tam bir takım oyuncusu ve iyi bir lider

Ara ki bulasın böyle yerli oyuncu keza fb bjk piyasayı sildi süpürdü

Kerem ve Zaha net gitmeli Apo yerine sol stoper yerli bi Yasin Özcan var ama o nası çıkar muamma

planlama vardır filan diye hayal kurmayın,gönderilecek gidecek oyuncu hazıran temmuz ayında gider

son anda giden oyuncu özellikle yerli oyuncuların yerı dolmaz

şurada kalmış 24 gün. bunlarda giderse takımın 6 tane net transfere ihtiyacı oluyor.

ortalama her 4 günde bir futbolcu alabilirler mi ? hiç sanmıyorum. bana öyle geliyor ki 30 ağustosta 3-4 tane futbolcu birden kiralayacağız

Apo dışında ikisi de gidebilir. Apo bir şekilde toparlar diye tahmin ediyorum. Sanchez - Apo tandemini bozmayalım.

sançez apo tandemi diye bi kavram var mı ki heis

geçtiğimiz sezon bizi şampiyon yapan adamlardan biri nelsın, ikinci devredeki performansıyla özellikle. sançez-nelson birlikte oynarken 1 2 gol anca yedik. kademe özürlü apo kağnısının oynadığı her maç rezil kepazeyiz geride, bi de köhn eklendi buna

Geri
Üst Alt