- 23 Aralık 2008
- 65.560
- 63.488
- 5.103
Kafasi burda olmayan herkes gitsinn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devamda edecektir derken bilgi dahilindemi konuşuyorsun?Eğer evet ise asla sana katılmıyorum.Zaha aldigi maasa gore faydasi cok dusuk takim hizini ve sertligine zarari var hemen satilmali
Kerem havalara girdi kendini cok buyuk topcu saniyor yeteneklerine ihanet eden bir arkadas
Sahada hali saha topcusu gibi davraniyor gonderin gitsin
Abdulkerim dususu basladi devamda edecektir
Direk satilsin
nasıl etmez
avrupa maçına 15 kişiyle mi çıkalım
Şef Zaha bedavaya bile satılabilir bence. O ağır sözleşmeden çıksak Ok. Ama para koparabiliyorsak o başka ama bonservis alamadık diye vermemezlik yapmamalıyız bence zaha yı.Zaha 5-10 arası satılabilir
Abdülkerim en az 10 milyon euro
Kerem en az 14 milyon euro
Satisina onay verenler ona gore planlama yapmislardir diye dusunuyorum.
Soyledigin handikapa ragmen plansiz okey demek icin Gerizekali olmak lazim
Oğuz u almadı yönetim. Sırf o yüzden Kerem i satacaklarını sanmıyorum. Bence de şu koşullarda Kerem kalmalı.Apo dışında ikisi de gidebilir. Apo bir şekilde toparlar diye tahmin ediyorum. Sanchez - Apo tandemini bozmayalım.
Birde yerine adam bulacagin bu kisa sürede. Üst düzey planlama gercekten.Rezalet planlama, göndereceksen haziran ayında kulüp aramaya başlayacaktın şimdi hepsini anca minimum bedelden gönderirsin.
Rezillikte son noktadayız.
Başımızda dursun olmasa apo yerine laporte isteyecem de dursun varSatisina onay verenler ona gore planlama yapmislardir diye dusunuyorum.
Soyledigin handikapa ragmen plansiz okey demek icin Gerizekali olmak lazim

Apo dışında ikisi de gidebilir. Apo bir şekilde toparlar diye tahmin ediyorum. Sanchez - Apo tandemini bozmayalım.