Zamalek‘ten Mostafa Açıklaması!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En geç 20 Aralık gibi 4 milyon doları ödeyip Mostafa’yı alacağımızı bildireceğiz, 31 Aralık’a kadar parayı yatırıp alacağız. Bu kadar basit. Ödemezsek de opsiyon düşüyor normal olarak. Daha sonra başka bir takımdan daha iyi bir teklif gelirse Galatasaray’ın Mostafa’yı alabilmesi için o teklife çıkması lazım demiş adamlar.

Klasik opsiyonlu anlaşmaların dışında hiçbir şey yok yani. 2 hafta önce çıkan abuk sabuk maddeler yokmuş anlaşmada. Zamalek de bunu teyit etmiş oldu.

E tamam iste. 31.12 den önce oluyor yazin xd. Zaten transfer döneminden sonra cekeriz

31.12 ye kadar 4m buy out
Ondan sonra 4m buy out( ustu teklif gelirse transferdr oncelik hakki)

Ben en basindan beri boyle diyorum bu haberler ilk ciktigindan beri

Sikinti yok yazin satis yapacagiz zaten. Kaynak bulmakta sikinti cekmeyiz.

Luyi marcaodan birisi kesin gidecek
Diagne gidecek
Taylan gidecek

31.12 ye kadar 4m buy out
Ondan sonra 4m buy out( ustu teklif gelirse transferdr oncelik hakki)

Ben en basindan beri boyle diyorum bu haberler ilk ciktigindan beri

Sikinti yok yazin satis yapacagiz zaten. Kaynak bulmakta sikinti cekmeyiz.

Luyi marcaodan birisi kesin gidecek
Diagne gidecek
Taylan gidecek
Bende simdi öyle dedim Yaw xd

Ne çok tantanasi döndü gündeme ısıtıp ısıtıp getiriyorlar birde bizim paralı medya öyle bir çevirmiş ki acaba diyor insan seneye kadar parasını verirsek bizim vermezsek açık artırmaya girer yazın oyuncu satılmasa bile artık apo mu cebinden verir sponsor mu bulurlar kesin alınır

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hiçbir teklif gelmezse 31 Aralık 2021 kadar 4m dolara alma hakkımız var.

Bu süreçte x bir kulüp 4m' den fazla verirse. Örneğin 5m , biz aynı parayı verirsek önceliği biz alıyoruz. Yok ben vermem dersek başka kulübe gidiyor.

Ben böyle anladım.
Boyle opsiyon mu olur yaw.

Hiçbir teklif gelmezse 31 Aralık 2021 kadar 4m dolara alma hakkımız var.

Bu süreçte x bir kulüp 4m' den fazla verirse. Örneğin 5m , biz aynı parayı verirsek önceliği biz alıyoruz. Yok ben vermem dersek başka kulübe gidiyor.

Ben böyle anladım.

Ya böyle bir şey yok. Biz 31 Aralık 2021’e kadar parayı yatırmazsak opsiyon hakkımızı kaybediyoruz. Tabi adamlar da istediği takıma satma hakkına sahip o saatten sonra. Bi hakkımıız kaybettikten sonra X takım 9 milyon dolar teklif ederse ama Galatasaray da tekrar Mostafa’yı almak isterse 9 verirse Galatasaray’a satarız yine diyor adam, olay bu.

Zamalek İcra Kurulu Üyesi ne lan? Çaycı falan bulamamışlar mı daha üst makamdan?

Opsiyon sürecinde başka hiçbir takım teklif yapamaz hicmi sözleşme görmediniz yada yapmadınız ama sen opsiyon süresini yani aralik ayını gecirirsen ozaman başka kulüpte teklif yapabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt