Zamanı Geldi (Serie A stoperi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Zamani Geldi (Seria A stoperi)

grygera | juventus | sampiyonlar ligi

kaladze | milan | sampiyonlar ligi

juan | roma | avrupa ligi

kaladze ve grygera dan biri bize gelse uefa da oynabilir

juan ama oynayamaz

simdi oldu :D

Kaladze bilmiyorum ama grigoriana oynayamaz ...)

Cunku Juvede artik Avrupa liginde.

Herkez gözünde bu uefa kupasını niye abartıyor anlamıyorum . Gecen sene bu kupada final'de shaktar-w.bremen oynadı .

CL'de 3.olan takımlar bu lige küme düsen takımlar gibi geliyor .

Avrupa Ligi değişen statüler gereği daha kuvvetli bir hal aldı bu sene ve ödülleri de artırıldı. Yani geçen seneden daha farklı. Oturması ve daha çok ciddiye alınması zaman alabilir ama bu bir gerçek. Öte yandan Şampiyonlar Ligi ile kıyaslarsanız elbette arada ciddi fark vardır ama bu kupayı önemsiz yapmaz. Yurt dışından getirilecek her resmi kupa Türk futbolu için şu aşamada büyük başarıdır.

adam gelse sonra bunları düşünsek diyeceğim ama geldikten sonra ne anlamı kalır.

Olay şu ki;

Eğer oynayamayacak bir adam alınırsa bunun amacı seneye ve genel hatlarıyla defansa uzun vadeli yatırım olur.

Bu halde bir stoper transferi daha olacaktır o da yerli malumunuz.

Aksi durumlarda ise tipik ihtiyaç transferi olur. Her şekildede Juan-Grygera alınacaksa Avrupada oynamıyor diye iptal edilmesin. fırsat olmuşsa bitirsinler derim. Tercihim Grygera'dan yana.

chielliniyi alalalım direk ugrasmaya gerek yok yav grygera kaladze falan soruna kökten çözüm chiellini :D

Valla arkadaşlar yazıyoruz burada bayadır ama okumuyor musunuz, yoksa benden farklı bir kaynağınız falan mı var?

Grygera, Juventus artık Avrupa Ligi'nde olduğundan eğer Şampiyonlar Ligi maçlarında forma giydiyse transfer olduğu kulüpte Avrupa Ligi maçına çıkamaz.

ama bu adam juventus icin avrupa liginde forma giymediki

yani oynamasi lazim bizim icin uefa da

bende tam bilmiyorum ama juventus avrupa ligine liste vermedi daha ?

liste vermekten veya öyle bir şarttan bahsetmiyor kurallarda. Diyor ki "şu anda aynı kupada mücadele eden takımın oyuncusu o sezon o takımla daha önce Avrupa kupası maçına çıktıysa olmaz"

liste vermekten veya öyle bir şarttan bahsetmiyor kurallarda. Diyor ki "şu anda aynı kupada mücadele eden takımın oyuncusu o sezon o takımla daha önce Avrupa kupası maçına çıktıysa olmaz"

Grigoriana sampiyonlar liginde bir maca cikmamis diyor Necati.

edit: simdi baktim SL de 1 mac oynamis.

Necati caktirmadan yallan konusmus :)

ama bu adam juventus icin avrupa liginde forma giymediki

yani oynamasi lazim bizim icin uefa da

Kuralları yazdım İngilizcesinden ki çevirime güveniyorum:

1. O sezon Avrupa Ligi'nde başka bir takım için mücadele etmiş oyuncular,

2. O sezon, şu anda Avrupa Ligi'nde yer alan bir takım için herhangi bir Avrupa Kupası maçına çıkmış oyuncular,

3. O sezon Avrupa Ligi'nin herhangi bir kademesinde sahaya çıkmış takımın oyuncuları

transfer olurlarsa yeni takımları ile Avrupa Ligi'nde oynayamaz.

İkinci madde Juventus ve Grygera'yı kapsıyor.

Utku maça çıkmasına da gerek yok. Listede varsa olay bitiyor diye biliyorum ben.

Kuralda "fielded" kelimesi geçiyor, ben bunu maça çıkmak olarak algıladım.

"fielded" kelimesi "yer almak" anlamında yani misal "18 kişilik kadroda yer aldı" şeklinde.

O nedenle bir nevi liste "avrupada yer almak" olarak algılanıyor bizde "listede olmak" değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt