Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat|Devr

Rijkaard'dan iyi bildiğini sananlar istifa!

Takım kötü oynuyor ama hep kötü oynayacak diye bir şey yok. Skor taraftarı istifa!

Ömer Üründül ve maç spikeri ötenazi!

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat|Devr

DEVRE ARASI

- Şutlar Antalyaspor 3/7 Galatasaray 1/1

- Korner Antalyaspor 1 Galatasaray 1

- Topla Oynama Antalyaspor %56 Galatasaray %44

- Faul Antalyaspor 6 Galatasaray 15

- Jo 37. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Yerine giren Giovanni kalan zamanda çok etkili olamadı.

- Golü attıktan sonra oyundan çok düştük. Golümüzden sonra genelde Antalyaspor etkili oldu. Rakip kalede pozisyon yaratamadık.

Arkadaşlar FR kendinde değil bu aralar.

Uğur - Sol bek

Güngör - Sağ bek

Barış - Sağ kanat

Etkisiz olan ve sürekli pas hataları yapan Servet ve Sarp.

Arda-Jo oynayacağına birbirini çok iyi tanıyan Elano-Jo forvet oynarsa daha iyi olmaz mı ?

Bu takım neden sistem değiştirdi ? Oysa eski sistemle futbol oynuyorduk.

FR bu olanları göremiyor mu ? Saha kenarına yorgan yastık getirelim bari uyusun.

2nci yari isimiz zor, forvetimiz yok (Nonda'yida yolladilar). Bence maç 2-1 veya 3-1 biter, gol atacagimizi sanmiyorum.

PS: Ufuk'ta acayip kaleci haaa (!)

Ama olsun bu sikintili günleri'de geride birakacaz bir gün.

Eğer bizim genel taraftar profilimiz burdaki bazı Galatasaraylılar gibiyse vay bizim halimize.Kötü giden bir maçın devre arasında foruma giriyorum adam gibi yorum okumak için ama insanın asabını daha da bozuyorlar.

Frank anlasin artik, barisla ayhanla olmaz bu isler.

cetini oynatsaydik yine rijkaardin tercihi yanlis dicektiniz,emre colak oynasa yine yanlis... yenildigimiz sürece hep aynisini diyorsunuz yanlis tercih mis.. adam ne yapsin emre güngör,ayhan,servet,ufuk dogru düzgün oynamassa

Dostum sorun sadece oyuncular değilki,takımın ne oynadığı belli değil bir sorumsuzluk var resmen takımıın üstünde kısa pas organizasyonu yok servet kaç tane çıkarken top kaptırdı ben sayamadım bunlar taktitdir,bizim takiğimiz yok ki ben futbolculara kızsamda o futbolculardan verim almayı bilen hocadır sonuçta ama FR ye tabiki kötü hoca demiyorum ama bir yerde yanlışlık var bu adamın sözleşmesi zaten kısa vadeli yarısı bitti bile biz total futboldan bahsedıyoruz ne totalınıda bıraktım klasik 4-4-2 oynasak bundan kat kat daha iyi oynarız , ben hayal kırıklığı yaşıyorum.

Ömer Üründül'de Jo sakatlandı diyor sevine sevine kına yakar artık bir taraflarına !.

jo'nun durumundan haber varmı iş ciddiyse unutalım ligi kupayı falan

Keita demeyin arkadaşlar bu maç oynasa sakatlanabilir antreman eksiği var

Elano da böbreklerinden rahatsız önümüzde ağır maç temposu var Kayseride lazım ikiside mecbur bu kadroyla çıkıyoruz

Rijkaard'dan iyi bildiğini sananlar istifa!

Takım kötü oynuyor ama hep kötü oynayacak diye bir şey yok. Skor taraftarı istifa!

Ömer Üründül ve maç spikeri ötenazi!

:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

Rijkaard son haftadarda gerçekten saçmalamaya başladı bu 4-4-2 midir 4-5-1 midir nereden çıktı ya?

Elano hastadır arkadaşım :D Kayseri maçında Elano'ya ihtiyacımız var bilip bilmeden konuşmayın

bu maçta ihtiyacımız yok dimi? o yüzden mi kadroda elano en azından bi devre oynaması gerek

ciddi deyildir sanirim kalkmisti geri ayaga

tedbir amacli cikartmisdir frank heralde umarim insallah

Sezonun en dandik topunu oynuyoruz.Kampta fazla kondisyon yuklemesındendır.Baksana Jo nun adaleler yarım saat oynamayı bıle kaldırmadı.Bellıkı bır planları var.Hayırlısı olsun bakalım.

Yahu Ayhan'i oyundan al gözunu seviyim be Frankie.

Arkadaşlar FR kendinde değil bu aralar.

Uğur - Sol bek

Güngör - Sağ bek

Barış - Sağ kanat

Etkisiz olan ve sürekli pas hataları yapan Servet ve Sarp.

Arda-Jo oynayacağına birbirini çok iyi tanıyan Elano-Jo forvet oynarsa daha iyi olmaz mı ?

Bu takım neden sistem değiştirdi ? Oysa eski sistemle futbol oynuyorduk.

FR bu olanları göremiyor mu ? Saha kenarına yorgan yastık getirelim bari uyusun.

ya sen ne diyorsun be.adam var da oynatmıyor mu? saçmalayıp durma

Bu maçın telafisi olur ama Jo'nun sakatlığı bizi kötü etkileyecek. Umarım ciddi birşeyi yoktur.

Ufuk için çok erken demiştim bunda ısrarcıyım. Leo süper değil ama hala en deneyimli kalecimiz o. Ufuk 2 goldede pozisyon ve zamanlama hatası yaptı. Kötü oynuyoruz ama bunu aşacağız kimse sıkmasın canını.

Geri
Üst Alt