Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçiniz,
hatalarınıda yazın lütfen. E.Güngör yedektir, Servet ile kıyaslamak bile hata.
Niye herşeyi geçiyorsun müdür Servet iyi topcu değil bence ama sence iyi olabilir ama geçiniz geçiniz yani tek senmi anlıyorsun futboldan al E.Güngör yine top cıkarttı Servet pozisyonu izlerken
bence sen geç kıyaslamayı, ikisinin olayı aynı değil
kıyaslamak abes oluyor biraz
Targutay, üstte arkadaş "açıkca" yazmış ne demek istediğimi. Servet ile kıyaslama dediğim attığı paslardan değil, defansif yönü ile Servet vücudunu bu takımda en iyi kullanan adamdır. Ondan zaten top çıkarmasını beklemek hata. E.Güngör bunun için orda ama ben daha adam gibi top attığını görmedim. 5 metre mesafede Topal-Sarp'a attığı 1-2 pas 1 tanede Ayhan'a uzun oynadı ondada iddaa ediyorum dikti topu çünkü zor kontrol etti Nonda ile birlikte Ayhan. Bu adam top dağıtıcı rolünde görülüyor bu forumda bende diyorum ki defans anlamında bile kötü iken, geçiniz !
Neill'i izledikten sonra şaka gibi E.Güngör. Serkan'da öyle, Ufuk'ta yeterli değil attığı birtane pas gitmedi oyuncumuza ve alakasız yerlere gitti diyebiliriz. 1 tanede pozisyon hatası yaptı lütfen o şut öncesi durduğu yere bakın.