Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Ankaragücü 0-0 Galatasaray | 27 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Ankaragücü 0-0 Galatasaray | 27 Ocak | İkinci Y

Değişikliklerin gelmesi lazım artık

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Ankaragücü 0-0 Galatasaray | 27 Ocak | İkinci Y

Ayhan bugun fena degil.

Kuru Ankara ayazı sahayı beton gibi yapar,üstüne de kar yağdı mı,ayakta durulmuyor görüldüğü üzere..

saka maka bursa bize iyi yutturmus serkani

helal olsun

Barış :)

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Ankaragücü 0-0 Galatasaray | 27 Ocak | İlk Yarı

Niye herşeyi geçiyorsun müdür Servet iyi topcu değil bence ama sence iyi olabilir ama geçiniz geçiniz yani tek senmi anlıyorsun futboldan al E.Güngör yine top cıkarttı Servet pozisyonu izlerken

Targutay, üstte arkadaş "açıkca" yazmış ne demek istediğimi. Servet ile kıyaslama dediğim attığı paslardan değil, defansif yönü ile Servet vücudunu bu takımda en iyi kullanan adamdır. Ondan zaten top çıkarmasını beklemek hata. E.Güngör bunun için orda ama ben daha adam gibi top attığını görmedim. 5 metre mesafede Topal-Sarp'a attığı 1-2 pas 1 tanede Ayhan'a uzun oynadı ondada iddaa ediyorum dikti topu çünkü zor kontrol etti Nonda ile birlikte Ayhan. Bu adam top dağıtıcı rolünde görülüyor bu forumda bende diyorum ki defans anlamında bile kötü iken, geçiniz !

Neill'i izledikten sonra şaka gibi E.Güngör. Serkan'da öyle, Ufuk'ta yeterli değil attığı birtane pas gitmedi oyuncumuza ve alakasız yerlere gitti diyebiliriz. 1 tanede pozisyon hatası yaptı lütfen o şut öncesi durduğu yere bakın.

Servet süper değil ama Servet'İn yanında Emre dahil hiç bir türk stoperin adı dahi geçmez. Kayseri'de Ali,AYdın ve Eren zorlar bikaç sene sonra belki.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Ankaragücü 0-0 Galatasaray | 27 Ocak | İlk Yarı

bence sen geç kıyaslamayı, ikisinin olayı aynı değil

kıyaslamak abes oluyor biraz

Lafa bodoslama girme Çağdaş bir zahmet giriceksende mesajları baştan al oku, kıyaslama yapmışmıyım bir bak istersen.

Yarin kura cekiminin hangi kanalda oldugu hakkinda bilgisi olan varmi ?

15dk sonra Man United - Man City maci var KanalA'da

Barış baya bi gelişmiş.

emre colak positiv futbol oynuyor

havali degil

gs beraberlige gelmiş bence

jo'yu alsada izlesek ya.

Ufuk gelen topları böyle dikerse değil leodan aykuttan bile alamaz formayı bunu düzeltmesi lazım

bizim ortasahada kendi ekseni etrafında dönmeden pas atamama hastalığı var

Targutay, üstte arkadaş "açıkca" yazmış ne demek istediğimi. Servet ile kıyaslama dediğim attığı paslardan değil, defansif yönü ile Servet vücudunu bu takımda en iyi kullanan adamdır. Ondan zaten top çıkarmasını beklemek hata. E.Güngör bunun için orda ama ben daha adam gibi top attığını görmedim. 5 metre mesafede Topal-Sarp'a attığı 1-2 pas 1 tanede Ayhan'a uzun oynadı ondada iddaa ediyorum dikti topu çünkü zor kontrol etti Nonda ile birlikte Ayhan. Bu adam top dağıtıcı rolünde görülüyor bu forumda bende diyorum ki defans anlamında bile kötü iken, geçiniz !

Neill'i izledikten sonra şaka gibi E.Güngör. Serkan'da öyle, Ufuk'ta yeterli değil attığı birtane pas gitmedi oyuncumuza ve alakasız yerlere gitti diyebiliriz. 1 tanede pozisyon hatası yaptı lütfen o şut öncesi durduğu yere bakın.

Vücudunu Türkiyedeki en iyi kullananlardan biridir ona katılıyorum ama hızlı ve kaliteli futbolculara karsı bu avantajı pek işe yaramaz bence ve Neill iyi oynadı GaziAntepsor maçında ve yanına Servet'ten daha iyi adam bence daha kaliteli hale getirebilir takımı mesela Ali Turan izlemedim bilmiyorum ama Lugano tarzı diyorlarki beğendiğim tarz o tarzdır

M.Sarp'ın ve Elano'nun kıymetini çok çok iyi gösterdi bu maç.

henüz kaleyi bulan şutumuz yok maçda.

Geri
Üst Alt