Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | 23 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası B Grubu | Galatasaray 1-0 Trabzonspor | 23 Aralık | İlk

Bu arada bu Nike topları neden sarı lacivert yapmış:allaalla6vr:Birşey mi anlatmaya çalışıyorlar :)

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası B Grubu | Galatasaray 1-0 Trabzonspor | 23 Aralık | İlk

TRT bir daha maç ihalesi filan almasın bu kadar rezil ve yanlı bir yayın yapan kanal görmedim.

ve devlet kanalı olması ayrı bir düşündürüyor insanı.. Özeri yıldız yapan ve Canerin Trabzon karşısındaki performansını görmezden gelen Devlet kanalına inancım iyice azalmıştır. Protesto ediyorum TRTyi.

Caner'den özür diliyorum. Bu kadar iyi bir futbolcu olduğunu bilmiyordum...

caner orta saha oyuncusudur , ortada oynarsa takımın en iyi orta saha oyuncusu olur diye defaaten yazdık ama dinleyen kim :)

tekrar edeyim : manisada ardadan cok daha iyi oynardı ...

Ömer Üründül sinir etti beni. Golde Arda'nın ortası harikaydı.. Aydın rezalet.

O kadar eksiğimize rağmen gerçekten iyi oynuyoruz. Caner müthiş işler yapıyor bugün.

bütün eksiklere rağmen ortadaki gercek : takımda içi boşalmış adım atmayan yabancılar olmayınca takım ne kadarda genc vede yerli hatta sıradan oyuncularlada oynarsa A takımdan daha iyi oynuyor, kewell-elano-keita-nonda 4 lüsü bugün sahada olsa idi herhelade yine inanılmaz defans acıkları verecekdik...anlayana şu ilk yarının dersi o kadar büyükkü tabi en başta yönetimin transfer politikasının iflas ettiğini anlaması bu işin mihenk taşı...

En başta Elano'ya koşmuyor lafını geri al,sonra diğerlerini tartışalım..

Caner-Sabri-M.sarp-Emre çok iyi genelde herkes iyi :)

Şaşırtıcı bir futbol ortaya koyuyoruz kadromuza göre. 4-3-3'ün hakkını veriyoruz :) İyi paslaşıyoruz, iyi atak yapıyoruz. Caner harika oynuyor. Her geçen gün beni şaşırtıyor. Çok iyi,çok. :)

Bu Ayhan artık deli ediyor beni yaaaa

Bi araba top kaybetti,bi sürü de top kaptırdı yaaaaaaa

Playstation oyunlarında atmaktan çok zevk aldığım bir gol attık.Süper orta,süper kafa.

Caner sol-back oynamamalı bence orta alan-forvet hattının sol tarafında oynamalı, böyle çok daha etkili...

*________*________*_________*

_____*_______*________Caner_____

_____*_______*_________*________

Araya kaynamıştı bence Gökhan gitmek istiyor takımdan. Resmen ihanet eder gibi oynadı. Ben bile sinirlendim bu karaktersize. Umarım gelme gibi bir durumu yoktur.

Bursa forvet arıyordu alsın bunu Ertuğrul adam eder bunu.

Ömer Üründül ile futbol dersleri.

Bizim asıl sistemimiz 2 ön libero + bir forvet arkasıymış. Oda Elanoymuş. Kanatlarımız genelde hiç geri gelmezmiş. Özellikle Keita.

Bu adamlar gerçekten futbol yorumcusumu?

adam doğru diyor, mesele keita yada kewell meselesi değil mesele takıma alınan yabancıların cogunun tek yönlü olmasından dolayı ,koşmayan,temposuz bir ton adamın takım kadrosunda abesle iştigal etmesidir...

Barış , Barışş , Barışşş...

Hakkaten kötü oyuncusun.

gerçekten inanılmaz bir mücadele var ve çok da memnun edici bir futbol oynuyorlar , umarım 2.yarıda da bu mücadeleyi sürdürürler..

Geri
Üst Alt