GSC Haber Ziraat Türkiye Kupası’nda Çeyrek Finalde Rakibimiz Fenerbahçe

Biz 8jk maçından eğer puanla ayrılırsak, kupa maçında fenere karşı sonuç ne olursa olsun etkilenmeyiz ,çünkü bizim esas hedefimiz 5.yildiz

Aynen ya harika oldu baya haklısınız.Okan buruk'un ligi sıkıntıya soktuğu yetmediği gibi şimdi de fbye bedavadan yarı final hediye edecek.Iskenderun bile gelse daha iyiydi bunlara en azından bizi etkilemezdi.Ust üste bjk,fb maçları üstüne ölüm kalım maclarinda ölen bir adam varken 2 maçta lige veda etme olasiligimiz yükseldi siz polyannaciliga devam
Ağlama yıllardır süt kupasında böyle maç olmuyordu tadını çıkarın. Şu Galatasarayin büyüklüğünü az biraz bilin şahıslar üzerinden masal anlatmayın. Nerede kupa orada cimbom biraz olsun hevesli olun ya

Yönetim hemen aksiyon almalı ve yabancı hakem istediğimizi açıklamalı

Sinyor Buruk bizi Iskenderun, Bodrum ve Göztepe üclüsünden Fener, Besiktas veya Trabzon'a mahkum etmisti ama cekilen kura en iyi kura oldu

Fener'in diger iki muhtemel rakibi Iskenderun ve Opetspor idi. Bizim kuramiz deplasmanda derbi olacakti, Fener'e 3 ihtimalden en zoru gelmesi iyi oldu

Ağlama yıllardır süt kupasında böyle maç olmuyordu tadını çıkarın. Şu Galatasarayin büyüklüğünü az biraz bilin şahıslar üzerinden masal anlatmayın. Nerede kupa orada cimbom biraz olsun hevesli olun ya
Aynen çok büyüğüz cidden içeride fbyle berabere kalacak kadar rfs,az,malmo,kievlere tokatlanacak kadar 4 maçtır kazanamayacak kadar buyuguz

Formda degiliz diye bizimle eslesmis Ali efendi. Formda olsaydik en erken finalde eslesirdik.

Aynen çok büyüğüz cidden içeride fbyle berabere kalacak kadar rfs,az,malmo,kievlere tokatlanacak kadar 4 maçtır kazanamayacak kadar buyuguz
Tutma dostum o zaman bu takımı burada ne işin var anlık başarılarla orgazm olacaksan Avrupa'da bir ton kulüp ver her sene başarılı olan onu tutabilirsin.

120 yıllık kulup sanki 118 senedir başarılı da bu sene başarısız gelmiş nerden vuruyor. Önce yaşadığın ülkenin dinamiklerini bilmen lazım

1
tek awantaj takım adam olup kendine geleblir 1 aya bu ibnenin oğullarıyla oynucaz diye

Bu maça kadar neredeyse 1 ay ve öncesinde oynanacak 3 maç var. Takımın o tarihe kadar yeniden forma gireceğini düşünüyorum, umuyorum. Başka çaremiz de yok.

Güzel kura oldu. maç fazlasıyla 7 puan farkla bu maça çıkıp kupada da koyduk mu tamamdır. 4 maça da takımı hazırlasın Okan hoca, yönetimde prim maaş ile oyunculara yapması gerekeni yapsın. Onlar da oynasın bi zahmet.

Umarım Türk hakem olur da o çaresizliklerini yüzlerine vururuz.

Geri
Üst Alt