ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu | 20 Mart| ATV

Türkiye kupasıyla+ligi götürecek kadromuz yok harbiden iyiki avrupada falan degilmisiz.

Sadece Elmander değil ki.Bugün Melo olmadığı için yenildik mesela.

Türkiye kupasıyla+ligi götürecek kadromuz yok harbiden iyiki avrupada falan degilmisiz.

2 oyuncuyla dengemiz bozuluyor. yedekleri bile yok. sabriyi sokuyorsun sana golü yedirtiyor. rierayı oynatıyorsun bütün topları rakibe atıyor. ekstra iş yapıyorlar yani.

bizim en zayıf tarafımız hücum tarafı. cok becerikli adam yok ön tarafta selcugu saymazsak.

kesinlikle katılıyorum hücum oyuncularımız yeterli olmadığı için de bi maçı kazanmak için ekstra efor harcıyoruz... millet alexle sowla bireysel yetenekle gol atıp üstüne yatıyor...bizim takıma en az 2 tane kaliteli skorer ofansif oyuncu şart, bazı maçlar mücadele etmeden de kazanılabilmeli.

Sadece Elmander değil ki.Bugün Melo olmadığı için yenildik mesela.

Tabi öncelik o eyvallahta ön taraf tam bir beceriksizler ordusu Heleki baros bu adama ne oldu anlamıyorum tamam yasadıgı sakatlıklar zor belki ürkerek oynayabilirsinde bu kadar gücsüz olmasını aklım almıyor..

kesinlikle katılıyorum hücum oyuncularımız yeterli olmadığı için de bi maçı kazanmak için ekstra efor harcıyoruz... millet alexle sowla bireysel yetenekle gol atıp üstüne yatıyor...bizim takıma en az 2 tane kaliteli skorer ofansif oyuncu şart, bazı maçlar mücadele etmeden de kazanılabilmeli.

aynen ya takım olarak çok iyiyiz bence ama bireysel skoru değiştirecek oyuncumuz yoktu bu maçta jardel,hagi gibi adamlar bulamadık bir türlü

Yalnız bizim taraftar profilimiz de çok ilginç. Olaylara neden bu kadar kötü bakıyosunuz anlamıyorum. Hayatta hep başarısız mı oldunuz arkadaşlar?

Şu maç galip gelseydik en fazla 140-150 sayfa yorum olurdu. Yenildik diye şimdiden 180 sayfa olmuş.

Napalım yani olan olmuş. Hayırlısı olsun. İnşallah ŞAMPİYON olacağız.İnanın sinerji oluşturun. Kötülükleri değil güzellikleri görün kafanız rahat olsun...

Al işte..Yahu kimse kötü falan bakmıyor.Realist bakıyor.Bu takımın daha iyi olması için gerçeklerden bi haber olmayın.

Sen Galatasaraylısın.TRnin en büyük camiasısın ve 7 seneden beri alamadığın Tr kupasında kendi sahanda oynadığın bir maç sonrası elenmişssin, tabiki olumsuz görüşler olacak.Ne yani göbekmi atılsaydı.

Tabi öncelik o eyvallahta ön taraf tam bir beceriksizler ordusu Heleki baros bu adama ne oldu anlamıyorum tamam yasadıgı sakatlıklar zor belki ürkerek oynayabilirsinde bu kadar gücsüz olmasını aklım almıyor..

ön tarafımız becerikli olsaydı zaten feneri 5 lemiştik reis.

ne diycegimi bilmiyorum. tamam full kadro cikmadik ama sampiyonluga oynuyosak, yedek kadro ciksa bile boyle maclari almasi lazim. mesela barcelona, veya real madrid gibi takimlar kupa macininin ilk round'inda elendigini hic gormedim. tama bizim takimin kadrosu okadar genis degil ama turkiye icin yeter ve artar...biz galatasarayiz. ne olursa olsu ilk turda elenmememiz lazimdi.

obur taraftan'da gecen seneki halimizi dusunuyorum, baska hic bir takim 1 sene'de bu kadar duzelemezdi. o yondende seviniyorum. tokat olmus oldu bu bizi. bizim icin gercek galatasaray futbolu bir dahaki seneye basliycak.

2 oyuncuyla dengemiz bozuluyor. yedekleri bile yok. sabriyi sokuyorsun sana golü yedirtiyor. rierayı oynatıyorsun bütün topları rakibe atıyor. ekstra iş yapıyorlar yani.

Valla billa Sabriyi seviyoruz sayıyoruzda yok abi yok aman hani 2013 galatasaray kadrosu diye bi konu var orda takımı yazarken sabriyi alternatif yazmıstım onu bile girip silicem birazdan rieraya oldum olası karsı cıkmıstım zaten o sasırtmadı beni herif Adanademirspor macında hicbişey yapamadı diri sivasa napıcak

Bizim en büyük sorunumuz son paslar! Rakip ceza sahasinda forvetleri topla bulusturamiyoruz. Bu da kanat oyuncularimizin olmamasindan kaynaklaniyor. Bence bundan sonra Emre Colak'in yerine Aydin kanat oynamali.

tamam kötü oynadık ama o son penaltının verilmemesi ikinci yarı yapılan faullerin lehimize verilmemesi, çıkmıyan kartlar... tek kelime skandal!! ADİL BİR YÖNETİM İSTİYORUZ!!

ön tarafımız becerikli olsaydı zaten feneri 5 lemiştik reis.

Ön tarafın en etkili ismi Geldiginde burun kıvırdıgım elmander ile ne işi var bizim takımda dedigim engin

Elmander muthiş özveriyle oynuyor hep üstüne koyuyor ama engin ileri ucun en teknik adamı öle alakasız yerlerde öle işler yapıyordu cıldırttı 2 macta beni hele fener macında

tamam kötü oynadık ama o son penaltının verilmemesi ikinci yarı yapılan faullerin lehimize verilmemesi, çıkmıyan kartlar... tek kelime skandal!! ADİL BİR YÖNETİM İSTİYORUZ!!

Hakikaten ya o son pozisyonda penaltıydı :mad:

Bence Melo ve Selçuk orta sahamız, Emre Çolak ve Engin kanatlarımız olsaydı.Baros ve Necati bugün ki performanslarının üzerlerine çıkarlardı.

Bugün ilerki oyuncularımız resmen kendileri pişirip, kendileri yedi.Orta sahadan hiçbirşey yapamadık bugün.

Ha ama bu demek değil ki Elmander'in yokluğu hissedilmiyor.Elmander olsaydı da en az 1 gol atardık bugün.

Valla billa Sabriyi seviyoruz sayıyoruzda yok abi yok aman hani 2013 galatasaray kadrosu diye bi konu var orda takımı yazarken sabriyi alternatif yazmıstım onu bile girip silicem birazdan rieraya oldum olası karsı cıkmıstım zaten o sasırtmadı beni herif Adanademirspor macında hicbişey yapamadı diri sivasa napıcak

Ben sevip saymıyorum bundan sonra herkes sert konuşsun bu adam için artık ya

ne diycegimi bilmiyorum. tamam full kadro cikmadik ama sampiyonluga oynuyosak, yedek kadro ciksa bile boyle maclari almasi lazim. mesela barcelona, veya real madrid gibi takimlar kupa macininin ilk round'inda elendigini hic gormedim. tama bizim takimin kadrosu okadar genis degil ama turkiye icin yeter ve artar...biz galatasarayiz. ne olursa olsu ilk turda elenmememiz lazimdi.

obur taraftan'da gecen seneki halimizi dusunuyorum, baska hic bir takim 1 sene'de bu kadar duzelemezdi. o yondende seviniyorum. tokat olmus oldu bu bizi. bizim icin gercek galatasaray futbolu bir dahaki seneye basliycak.

Bu ilk tur değil, bundan önce Adana demiri eledik..

Buarada kadroyu yoğun maç temposu için yetersiz bulan arkadaşlara 9 maç üstüste kazandığımız dönemin, haftaiçi de maçların oynandığı dönem olduğunu hatırlatmak isterim..

Uzulmedim yenildigimize. Silkelenip kendilerine gelsinler. Fatih Terim de mac ayirt etmemeyi ogrenmis olur.

Riera Florya'nin ya da herhangi bir Galatasaray tesisinin 100 metre yakinina alinmamasi gereken bir oyuncu. Necati desen kaliteli ama yasini almis ve agir kaliyor. Baros da oyle... Engin Baytar pas vermeyi ogrenmeli. Sabri mumkunse amigoluga transfer olsun.

Insallah bu maglubiyet ligi etkilemez. Dususumuz baslar ve Allah korusun bu saatten sonra sampiyonlugu verirsek buyuk rezalet olur. Madara oluruz... Aslanlar gibi cikip Trabzon'a top oynatmamamiz gerekiyor pazar gunu.

riera gibi bitik adama 3 milyon verip alınması resmen skandal.sezon başı bütün forum bu adamdan bu saatten sonra verim alınamayacağını söylemişti

Galip gelsek rakiplere gözdağı olacaktı şimdi tek korkum tersi bir etki yaratması

Geri
Üst Alt