ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | Maç Sonucu | 11 Aralık

Cevap: ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | Maç Sonucu | 11 Aralık

bizim kupadaki basiretsizliğimiz ne zaman son bulacak acaba :confused:

Cevap: ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | M.S | 11 Aralık | ATV

Demekki neymiş rotasyon bize yaramıyor.

Bencede iyi oldu elenmemiz . en azından fatih hoca artık anlamıstır sanırım cris yerine g.zanı kadroya alacagını.

Hamit acaba utanıyor mudur ? Cidden en çok onu merak ediyorum hepsi bir yana. Rezil bir futbol oynuyor.

ya bu kupayı tek kurtuluşu olarak gören takım asılır mesela bjk.her yıl bu kupayla avunuyolar.bizim bu sene de ihtiyacımız yok.ya bu turda elenecektik ya da kupayı alacaktık.tam külfet sınırına gelmiştik.ben üzülmedim.sadece emreye hamite ceyhuna falan sinirliyim....ama gökhan zan a helal olsun adam on numara stoper harbiden

neyse adminler konuyu kapatsın.derbiye odaklansın millet.alırız seneye kupayı üzülmeyin.:D14 tane var zaten.

Yarın Fener elenince unutulur bu elenme. Ama Hocanın saçma sapan oyuncuların ve karakterlerin bu takımda barınmasına izin vermemesi gerekir. Biz taraftar fener elenince unuturuz belki ama o unutmasın.

Hamit acaba utanıyor mudur ? Cidden en çok onu merak ediyorum hepsi bir yana. Rezil bir futbol oynuyor.

Bitek utanması gereken Hamit mi ? Ha beklenti + miktar konusunda diyorsan katılıyorum.

Hakkaten ilginçtir ya. Adamların plajdan buldukları zenci çalım atıyo bizim amrabat aldığı topu içeri kesiyo. Doldur boşalt olayından kendimi bildim bileli nefret ediyorum. Bi Engin vardı verkaç yapan dikine oynayan o da leyla şu an. Çağlar, Ceyhun, Sabri gibi adamlara inatla hala para ödeniyo. Cris denen adamın sözleşmesi uzayacak bu gidişle geçen maç son dakikalarda süre aldı. Napılmaya çalışılıyo çözemiyorum. Bu sene o kadar kötü hissediyorum ki artık bize karşı halı saha takımı oynasa kapansalar yeneriz diyemicek durumdayım. Durumdayız. Allah yardımcımız olsun.

Ekşiden bir yazı gayette mantıklı ;

şampiyonlar ligi'nde tur atlamamıza sevindiğim kadar sevindiğim maç. şimdi buraya gelip bana "ne diyosun sen birader, sahamızda 2.lig takımına elendik, niye seviniyorsun" diyen galatasaraylılarla, "eziğe bak hahahahaha, kupada 2.lig takımına elenmiş, rezil olmuş, kendini mutlu göstermeye çalışıyo hahahah" diyen diğer takım taraftarları çıkacaktır. işte o sebepler:

-neden var galatasaray bu kupada, amacı ne? en çok kazandığı kupayı tekrar kazanmak mı, yoksa 30 yıldır kazanamayan fenerbahçe'nin kazanmasını engellemek mi? ikincisi olamaz çünkü fener geçen sene kupayı aldı. peki birincisi? kazansa eline ne geçecek. şampiyonlar ligi'nde ki gibi kazanılan maç başına 1 milyon € mu var? hayır. peki ne diye kasacak galatasaray bu kupada, motivasyonu ne olacak? zaten en çok kazanan takım. 2 sene önceki gibi lig 8. de değil, yani avrupa'ya gitmek için de oynayamaz. kısaca amaçsın bir kupa galatasaray için.

-peki eleseydi ne olurdu? eskişehir, sivas, bursa ve muhtemelen fener ve bjk gibi dişli rakiplerin olduğu 4 takımlı 6 maç oynanacak bir gruba düşecekti. amacı tamamen "büyükler birbiriyle kapışsın ve biz de parayı götürelim" formatı olan bu saçma ve dünya'da eşi benzeri olmayan kupa formatında boş yere maçlar yapacaktı galatasaray.

bu maçlarda şimdi olduğu gibi yedeklerle de çıkamazsın, o zaman hem basın hem taraftar tefe kor seni "niye aslarla çıkmadın" diye. bu sezon galatasaray'ın maçlarını izleyen herkes gördü ki 3 günde 1 maç temposu bu takıma gelmiyor. büyük olasılıkla şampiyonlar ligi'nde 2 maç daha oynayıp kendimizi tamamen lige vereceğiz ki işte burası şampiyonluk için anahtar nokta.

kısaca "rezil olduk yeaa, şimdi fenerliler, beşiktaşlılar taşşak geçecek bizle" diye sığ düşünüp büyük resmi göremeyen galatasaraylı arkadaşlar olabilir aman üzülmeyin, kimse rezil falan olmadı. daha geçen sene beşiktaş bolu'ya elenmedi mi? veya iki sene önce sahasında buca'ya 3-2, deplasmanda yeni malatyaspor'a 1-0 yenilip kupadan elenmedi mi fenerbahçe? pendik olayını hiç söylemeye gerek yok. bu kupa tamamen angarya bir kupadır. eğer geçen seneki gibi bir formatla, tüm maçların tek maç üzerinden oynandığı bir şekilde oynansaydı gerçekten üzülürdüm o zaman. ama şimdi karalar bağlamaya gerek yok. rakipler 6 maçlı bu gruplarda oynarken galatasaary yatacak. beşiktaş bu sezon tek kulvarda gitmenin ekmeğini yiyor şu anda. galatasaray'da şubat sonu mart başıyla beraber bu tempoya girdiğinde lig için en büyük favori olacaktır.

biraz kafanızı çalıştırın, en basit örnek geçen sene fatih terim değilde lucescu bile olsaydı takımda sen zor görürdün o şampiyonluğu. Fatih terim'i eleştirmeye gelinceye kadar 30 kişi sayarım bu kulüpte sana eleştirilecek.
obugun o sahadaki ruhsuzlarin o takimda olmasinin tek nedeni f.terim oldugundan ben ilk onu elestiririm bugunkü rezillikten dolayi,ne yani gidip yoneticiyimi elestireyim bu rezillikten sonra

Nasıl olsa kupayı alana süper kupada koyuyoruz arkadaş..

Gene koyarız süper kupada..

Neyin peşindesiniz? :confused:

şampiyonlar ligi'nde tur atlamamıza sevindiğim kadar sevindiğim maç. şimdi buraya gelip bana "ne diyosun sen birader, sahamızda 2.lig takımına elendik, niye seviniyorsun" diyen galatasaraylılarla, "eziğe bak hahahahaha, kupada 2.lig takımına elenmiş, rezil olmuş, kendini mutlu göstermeye çalışıyo hahahah" diyen diğer takım taraftarları çıkacaktır. işte o sebepler:

-neden var galatasaray bu kupada, amacı ne? en çok kazandığı kupayı tekrar kazanmak mı, yoksa 30 yıldır kazanamayan fenerbahçe'nin kazanmasını engellemek mi? ikincisi olamaz çünkü fener geçen sene kupayı aldı. peki birincisi? kazansa eline ne geçecek. şampiyonlar ligi'nde ki gibi kazanılan maç başına 1 milyon € mu var? hayır. peki ne diye kasacak galatasaray bu kupada, motivasyonu ne olacak? zaten en çok kazanan takım. 2 sene önceki gibi lig 8. de değil, yani avrupa'ya gitmek için de oynayamaz. kısaca amaçsın bir kupa galatasaray için.

-peki eleseydi ne olurdu? eskişehir, sivas, bursa ve muhtemelen fener ve bjk gibi dişli rakiplerin olduğu 4 takımlı 6 maç oynanacak bir gruba düşecekti. amacı tamamen "büyükler birbiriyle kapışsın ve biz de parayı götürelim" formatı olan bu saçma ve dünya'da eşi benzeri olmayan kupa formatında boş yere maçlar yapacaktı galatasaray.

bu maçlarda şimdi olduğu gibi yedeklerle de çıkamazsın, o zaman hem basın hem taraftar tefe kor seni "niye aslarla çıkmadın" diye. bu sezon galatasaray'ın maçlarını izleyen herkes gördü ki 3 günde 1 maç temposu bu takıma gelmiyor. büyük olasılıkla şampiyonlar ligi'nde 2 maç daha oynayıp kendimizi tamamen lige vereceğiz ki işte burası şampiyonluk için anahtar nokta.

kısaca "rezil olduk yeaa, şimdi fenerliler, beşiktaşlılar taşşak geçecek bizle" diye sığ düşünüp büyük resmi göremeyen galatasaraylı arkadaşlar olabilir aman üzülmeyin, kimse rezil falan olmadı. daha geçen sene beşiktaş bolu'ya elenmedi mi? veya iki sene önce sahasında buca'ya 3-2, deplasmanda yeni malatyaspor'a 1-0 yenilip kupadan elenmedi mi fenerbahçe? pendik olayını hiç söylemeye gerek yok. bu kupa tamamen angarya bir kupadır. eğer geçen seneki gibi bir formatla, tüm maçların tek maç üzerinden oynandığı bir şekilde oynansaydı gerçekten üzülürdüm o zaman. ama şimdi karalar bağlamaya gerek yok. rakipler 6 maçlı bu gruplarda oynarken galatasaary yatacak. beşiktaş bu sezon tek kulvarda gitmenin ekmeğini yiyor şu anda. galatasaray'da şubat sonu mart başıyla beraber bu tempoya girdiğinde lig için en büyük favori olacaktır.

Züğürt tesellisi.

vay seni Trabzon,intikamimiz cok kötü olacak.1-2 futbolcunuzu kaciricaz:troll:

Bi eliyle nutella yerken bi eliyle bunu mu yazmış :lol:

sezon sonu en az 7-8 adam gönderilmeli.. oturdukları yerden milyonları kaldırıyorlar , onlardan beklenen sadece bu tür küçük maçları kazanmaları .. onu da yapamıyorlar

Ufuk , Çağlar , Hakan , Cris , Ceyhun = çöp

ayrıca Furkan , Sercan vs. bu topçular niye alındı anlamadım.. sezonda 5 maç bile oynamayan adamlar

Geri
Üst Alt