ZTK 15/16 ÇF M:1 | Akhisar Belediyespor 1-2 Galatasaray | M.S | 10 Şubat

Denizli gitse bile yabancı geitrmez bizimkiler ayrıca yabancı td'yi bu yönetim mundar eder. Ersun gelsin illa yerli gelecekse ama bunlar gider Okan'ı getirirler

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu yonetim kimseyi getiremez cunku para ve vizyon yok. Ancak yonetim degisirse onlar gerceklesebilir.

Dk 60larda sabri girer 5 dk iyi oynuyor gibi görünürüz sonra sabri linnesten iyi diyen yorumcular falan :))

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk benim takımda en sevdiğim oyuncu ama son 2 mactir Harbiden Berbat ve Ötesi.

Selcuk'u gram sevmem, oyunu adeta yavaslatiyor..

Ama forvet'in olmadigi, kanat'in olmadigi bir takimda Selcuk ne adam kacirir, ne tek top yapar. Sneijder icin de gecerli, Bilal icin de gecerli.

Gecelim bunlari.

Denizli gitse bile yabancı geitrmez bizimkiler ayrıca yabancı td'yi bu yönetim mundar eder. Ersun gelsin illa yerli gelecekse ama bunlar gider Okan'ı getirirler

Denizli gitmez.

Seneye de takımın başında.

Bu sene kadro kötüydü ondan oynayamadık, kendi kadromu kurayım der ve Dursun'u ikna eder.

Lan olm bu nasıl maç lan? Ve neden biz bu maçı seyrediyoruz?

İkinci yarıda da aynı futbolu izlersem hayatın nedenini sorgulamaya başlayacağım.

Hamza döneminde şut rekoru kırdığımızı notlarımıza ekleyelim

1_d.jpg

Denizli gitmez.

Seneye de takımın başında.

Bu sene kadro kötüydü ondan oynayamadık, kendi kadromu kurayım der ve Dursun'u ikna eder.

Görecez Can. Ama Demirkol Denizli ile arası iyi diye biliyorum v bugünlerde sanki zemin hazırlıyormuş gibi istifa etse şaşırmam gibi laflar ediyor...

Ben wes selcuk ayrım yapmam herkes çok kötü. birini hedef gösterecekseniz o kişi dede veya dursun olsun

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk 13/14 sezonunda oynadığı gibi oynuyor

Max 1.5m avro hak eden oyuncu 3m avro kazanıyor

Ondan sonra ffp böyle ffp şöyle

Volkan Pala ve Emre Colak yedeklerde varsa acilen oyuna almali Denizli, belki heyecan getirirler.

Sistem güzel ama oyuncu tercihleri kötü söylemiştim maçtan önce. Selçuk bugün kötü otomatikman Bilalde kötü. Sneijder sol açık olmaz. Umut doğuştan leş.
Olcan ya sol bek oynayacak yada oynamayacak. Hoca düzgün tercihler yapamıyor. Oyunu okuyamiyor.

Hamza ile sut rekoru kirmisiz. Ulan ne komik adamlar var :D

Bu takim daha gecen hafta ligin en fazla sut atan takimiydi. He yani hersey süper ozm :red:

Sneijder'i kanat yok, forvet yok vs. gerekçeleriyle savunmaya kalkanlarin Selçuk'a sallamasi da bi komik oluyor. Az omurgalı olun.Selçuk 2 maçtır iyi degil ama Sneijder'de kepaze.

Geri
Üst Alt