Emin Yalçın
Cezalı
- 7 Haziran 2013
- 2.695
- 0
- 286
çıkabileceğim en yüksek seviye bu demiyor da selçuk'u bahane ediyor.seviyesizligini selçuk ile örtmeye çalışma ya.selçuğu savunan dallamalara bu seviyeyle yaklaşıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çıkabileceğim en yüksek seviye bu demiyor da selçuk'u bahane ediyor.seviyesizligini selçuk ile örtmeye çalışma ya.selçuğu savunan dallamalara bu seviyeyle yaklaşıyorum
Bu yonetim kimseyi getiremez cunku para ve vizyon yok. Ancak yonetim degisirse onlar gerceklesebilir.Denizli gitse bile yabancı geitrmez bizimkiler ayrıca yabancı td'yi bu yönetim mundar eder. Ersun gelsin illa yerli gelecekse ama bunlar gider Okan'ı getirirler
Sent from my iPhone using Tapatalk
Epic fail comment oldu kusura bakma. Cok sacma hemde..
Denizli gitse bile yabancı geitrmez bizimkiler ayrıca yabancı td'yi bu yönetim mundar eder. Ersun gelsin illa yerli gelecekse ama bunlar gider Okan'ı getirirler
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hamza döneminde şut rekoru kırdığımızı notlarımıza ekleyelim
Denizli gitmez.
Seneye de takımın başında.
Bu sene kadro kötüydü ondan oynayamadık, kendi kadromu kurayım der ve Dursun'u ikna eder.
çıkabileceğim en yüksek seviye bu demiyor da selçuk'u bahane ediyor.seviyesizligini selçuk ile örtmeye çalışma ya.