Maicon sene sonu Sao Paulo'ya yollamak lazım. 85 kere Denayer > Maicon.

Lato, Ahmet, Tolga, Selçuk, Yasin'den tiksiniyorum. Eren'de kalibremizde bir adam değil, deli para alıyor. Def edin hepsini sene sonu. Altyapıdan gençler oynasın bunların yerine. Taraftar olarak ağzımı açarsak namerdiz.

Takımda sadece kalitesi ve maaşı belli olan Lato'yu ıslıklayan taraftara da yazıklar olsun.. Ya kimseyi ıslıklamayın ya da kendinize göre bir kurban seçmeyin.

Bu da bi bakış açısı tabi
Şaka şuka bi yana da tudor olsaydı şimdiye lider değildik
Fatih donktan bi oyuncu falan çıkardı, muslera falan toparlandı, lobisiylen nagatomoyu aldı da şuan lideriz
Tudor'u ne gelmesini ne kalmasını istedim ama o da devam etseydi "büyük" maçları saymazsak en az bu kadar puan toplardı bence. He o büyük maçlar bizi nereye atardı orası muamma tabii.

Hamza disinda her hoca bu yanlisa dustu ama son donemde de 3 kupa alan tek hoca oydu , hamza bu tip maclara her zaman ciddi kadrolarla cikti

Terimin bu yaptigi rotasyon degil rakiple alay etmektir , hic beraber oynamayan 8-9 adami hic bir garantisi olmayan bir eleme turunda oynatmak ben elenmeyi goze aliyorum demektir

Bu adamlarin hemen hepsi yabanci , yurt disinda rotasyon mu var , hangi maci acsam ramos , ronaldo , modric hepsi sahada . Demek ki 3-4 gunde bir mac yapiliyor

Terim hala 90 lardaki abuk sabuk yontemlerle kadro yapiyor , bir kere daha yapti bunu isliklanmayan adam kalmadi sahada , yine aynisini yapiyor

Yarin gorecegiz bakalim derbide ne kadar rotasyon yapacaklar hocalar

Turu hediye ediyoruz resmen

Ilk yarinin en rezaletleri:

- Ahmet
- Tolga
- Lato

Ilk yarinin en kötüleri:

- Selcuk
- Yasin
- Eren
- Maicon
- Sinan
- Linnes
- Muslera
- Fernando

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Sol açık (Yasin), sol iç (Tolga), sol bek (Lato) direk takımı tuş etti. Maicon ve Selçuk da kıçını kaldıramıyor. Öncelikle bu beşliye sıradan dayak atmak lazım. Sonra en az ikisini oyundan çıkarıp maçın dönmesini umacağız.

Lige yansımaz daha iyi olur kimin ne durumda olduğu belli olur

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

galatasarayın yedekleri çıkıp 2-1 biten ilk maçtan sonra akhisardan kendi evinde turu alamıyorsa ve siz hala fatih terime laf ediyorsanız pes diyorum. başka konularda fatih hocaya sallayın zira bu çok saçma

Belhanda neden oynuyor diye soran arkadaslar sorunun cevabini aspor ekranlarinda izlemistir diye düsünüyorum

Tolga ve selcuk bu oyun düzeninde u21 takiminda bile oynayamaz

forvetimizin aşırı zayıflığı; rakip defansa özgürlük tanıyarak oyuna katkı sağlayacak seviyede hareket alanı veriyor gibime geliyor sanki..

Tolga - Belhanda
Lato - Gomis
Yasin - Gary degisikligi yapilmali.

Linnes'i sag kanada cekip 3-4-3 yada 3-5-2 oynamaliyiz, kaybedecek bir sey kalmadi nasilsa.

Bu arada bir gol daha yersek daha finale cikamayiz, cunku 3 gol atmamiz gerekecek. Yani simdi 2 gol atip gol yemeden maci bitirmeye bakmalilar.

çok doğru bir teşhis...

Nasreddin hoca da zaten; '' tamam gardaşım ben evime barkıma sahip çıkamadım da;
bu hırsız deyyusunun hiç mi suçu yok yaww '' demiş bu duruma...
Hoca alternatif durumdakalan kulvara, alternatif kadroyla çıkıyo tamam da, üstünde GS forması olup, mahallede ben GS oyuncusuyum diye gezip, milyoncukları cuk götürenlerin hiç mi suçu yok bu pis durumda...

burada en büyük suçlu önce sahadaki oyuncu müsveddeleridir. sonra maçı izlemeyi bırakıp forumu okuyayım diye bakanları "neden yedeklerle çıktık" diye kafa beceren taraftarlardır

Maicon takimi sabote ediyor resmen. Baska bir aciklamasi olamaz. Yedege cekildigi icin tavir atiyor kendince hesap soruyor. Hemen sutlayacaksin boyle adami hemennnn

% 100 kesinlike öyle hocam aynı şeyi başlığının altına yazdım. Bilerek oynamıyor aynı şeyi tudor'a da yaptı kindar bi yapısı var sabote ediyor resmen. Tudorla bi maç takıştılar o maçtan sonra bütün maçlarda bugün yaptığını yaptı.

Hadi hepsinin kalitesi belli leste bu Maicon ne ayak.Seneye gonderilmeli kesinlikle.

Geri
Üst Alt