Muslera - Mariano-Semih-Çalık -Emre T. Fernando(tek devre) - Selçuk - Belhanda(tek devre) Yunus- Muğdat-Mitroglu

Bu maç risk alınmamalı

yarın akşam büyük eğlence var.

oruç bozabilir dikkat
josette-is-dancing-her-way-to-my-heart-32-photos-and-gifs-1.gif

josette-is-dancing-her-way-to-my-heart-32-photos-and-gifs-9.gif

josette-is-dancing-her-way-to-my-heart-32-photos-and-gifs-11.gif

josette-is-dancing-her-way-to-my-heart-32-photos-and-gifs-12.gif

biraz fazla mı sevindik :red:

josette-is-dancing-her-way-to-my-heart-32-photos-and-gifs-14.gif

josette-is-dancing-her-way-to-my-heart-32-photos-and-gifs-2.gif

josette-is-dancing-her-way-to-my-heart-32-photos-and-gifs-3.gif
45858

:red:

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Donk Ndiaye
Feghouli Belhanda Onyekuru
Diagne​

Muslera
linnes semih ahmet ömer bayram
selcuk badou belhanda
sinan mitrooo emre taşdemir

olsun yhaw......... t kupasinin bir muhimmiyeti var mi ki
hem bize itlik yapan bazi ekiplerin avrupa yolunu tikamis oluruz

Kupa kupadir ahbob yaw.Finalde kupayi vereceksek niye keriz gibi finale gelip kendimizi yorduk ha.

Saga Linnes sola Tasdemir'i koyariz.Bir de Basak macinda Donk-Fernando-Belhanda-Badu 4lusunden oynamayacak olani at ortaya gitsin tamamdir iste.

Kupa kupadir ahbob yaw.Finalde kupayi vereceksek niye keriz gibi finale gelip kendimizi yorduk ha.

Saga Linnes sola Tasdemir'i koyariz.Bir de Basak macinda Donk-Fernando-Belhanda-Badu 4lusunden oynamayacak olani at ortaya gitsin tamamdir iste.

Sen eskiden severdin Türkiye Kupası'nı.Serkan hıyarıyla takıla takıla Zurna Cup diye diye senin de aklını çeldi zırto.

Kupa kupadır alalım gitsin. Kim Avrupa'ya gidecek kim gitmeyecek beni ilgilendirmez. Ortada alınacak bir kupa varsa çıkıp alacağız.

Sen eskiden severdin Türkiye Kupası'nı.Serkan hıyarıyla takıla takıla Zurna Cup diye diye senin de aklını çeldi zırto.

Ne sandigin gibi eskiden cok onemsiyordum ne de simdi sandigin gibi onemsemiyorum.

Ligi etkileyecekse kupadan her zaman feragat edilmesi taraftariyim ama yari finalden sonra falan da kupa birakilmamali.Su an oyle bir durum yok.

Ne sandigin gibi eskiden cok onemsiyordum ne de simdi sandigin gibi onemsemiyorum.

Ligi etkileyecekse kupadan her zaman feragat edilmesi taraftariyim ama yari finalden sonra falan da kupa birakilmamali.Su an oyle bir durum yok.

2. olup kupasız kapamaktansa 3. 5. olup kupa alalım diyen adamdın yav.Hatta 2. olup direk ŞL gitme sözkonusu olduğunda bile kupayı alalım da Bjk 2. olsa da olur dediğini hafiften de olsa hatırlıyor gibiyim Fb'nin şampiyon olup gidemediği sezon.

zarpla muhabbetin
beni üzüyor

Geri
Üst Alt