Hocanın linnesle arasında şahsi sorunlar çözülmüştür umarım mariano fizik olarak emekli oldu artık.

kızla barışmak mı
kupayı almak mı?
Hanımla küsmüştük barışma yemeği ayarladım ana bir de bakayım bizim Süper kupa finaline denk geliyor. Hanımı masada bırakıp maç izlemeye gittim. Döndüğüm de hanım ortada yok. Neyse 2 saat sonra aradı. Galatasarayı böyle seven ve sadakatini gösteren biri beni daima kollar dedi. O gün bugündür kavgamız gürültümüz yok. Hatta birde neşesi geldi. :)

Hanımla küsmüştük barışma yemeği ayarladım ana bir de bakayım bizim Süper kupa finaline denk geliyor. Hanımı masada bırakıp maç izlemeye gittim. Döndüğüm de hanım ortada yok. Neyse 2 saat sonra aradı. Galatasarayı böyle seven ve sadakatini gösteren biri beni daima kollar dedi. O gün bugündür kavgamız gürültümüz yok. Hatta birde neşesi geldi. :)
Sanki hikayenin bir yerinde altin kolye aldim öyle affetti eksik gibi.

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Emre T.
Selçuk Ndiaye
Yunus Belhanda Onyekuru
Diagne

Mariano,Fernando,Donk,Feghouli,Nagatomo dinlendirilmeli.

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Emre T.
Selçuk Ndiaye
Yunus Belhanda Onyekuru
Diagne

Mariano,Fernando,Donk,Feghouli,Nagatomo dinlendirilmeli.
Normalde Mitroglu oynaması gerekir... Ama 100% Diagne oynar.

Umarım önümüzdeki iki Final maçlarında kendini biraz da olsa "afettirir" ... Benim uzun vadede yinede sıfır ümidim var ondan.

Büyük Takım Santraforu değil ve O LA MAZ.

Her ülkede sezon içinde oynanan iki resmi kupadan biri olan bu kupayı dilencilerin ve tinercilerin aşağılamasını anlıyorum da bizim taraftarın aşağılamasını anlayamıyorum.

FBJK + 2 gibi yapmışız, + 3 yolda. Aradaki fark çığ gibi..

Biz alabildiğimiz kadar kupa alalım, onlar hakem diye zırlasınlar.

e08deedb68810dba5cee06fb45e5d322.jpg

Benim de rüyamda başak defasından biri penaltı yaptırıp kırmızı görüyordu Diagne kaçırıyordu sonra tekrarlanıyordu penaltı onu atıyordu. Ben de stadyumdan izliyordum maçı. Bilete fena taktım kafayı

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt