Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Yok dört yeter.Bari 0-5 yaz da tam olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok dört yeter.Bari 0-5 yaz da tam olsun
Ben 5 istiyorum.Yok dört yeter.
Pis Gavur.Ben 5 istiyorum.
Düşene bir tekme de biz atakk
Hanımla küsmüştük barışma yemeği ayarladım ana bir de bakayım bizim Süper kupa finaline denk geliyor. Hanımı masada bırakıp maç izlemeye gittim. Döndüğüm de hanım ortada yok. Neyse 2 saat sonra aradı. Galatasarayı böyle seven ve sadakatini gösteren biri beni daima kollar dedi. O gün bugündür kavgamız gürültümüz yok. Hatta birde neşesi geldi.kızla barışmak mı
kupayı almak mı?
Sanki hikayenin bir yerinde altin kolye aldim öyle affetti eksik gibi.Hanımla küsmüştük barışma yemeği ayarladım ana bir de bakayım bizim Süper kupa finaline denk geliyor. Hanımı masada bırakıp maç izlemeye gittim. Döndüğüm de hanım ortada yok. Neyse 2 saat sonra aradı. Galatasarayı böyle seven ve sadakatini gösteren biri beni daima kollar dedi. O gün bugündür kavgamız gürültümüz yok. Hatta birde neşesi geldi.![]()
Bir kere de biz Bayern München olalım!Pis Gavur.
Vallahi hiç bir şey almadım. Samimi söylüyorum. Isterseniz hanıma video çekip atayım. Evet kılıbık sayılırız ama erkekliktende ödün vermeyiz.Sanki hikayenin bir yerinde altin kolye aldim öyle affetti eksik gibi.
Estf. Levent abi, kücük bir saka sadece.Vallahi hiç bir şey almadım. Samimi söylüyorum. Isterseniz hanıma video çekip atayım. Evet kılıbık sayılırız ama erkekliktende ödün vermeyiz.
Herkesin yeri ayrı dağdan gelip bağdakini kimse kovamaz.Estf. Levent abi, kücük bir saka sadece.
Helal olsun yenge hanima, neyin degerli oldugunu biliyor.
Selamlar saygilar.
Hayır olsun ya.. benim heyecan kotası sıfır :'(Yav haci senin yasin genc, biz kirka merdiven dayadik ne gerek var.
Heyecan kotasi baska seylere lazim.
Normalde Mitroglu oynaması gerekir... Ama 100% Diagne oynar.Muslera
Linnes Luyindama Marcao Emre T.
Selçuk Ndiaye
Yunus Belhanda Onyekuru
Diagne
Mariano,Fernando,Donk,Feghouli,Nagatomo dinlendirilmeli.
kulübümüzü sal