Bu takım üç sezondur top oynamıyor şampiyon olduğumuz iki senede bile rakiplerimiz çok çok kötü olduğu için şampiyon olduk. Aklı başında futbolu bilen herkes bunun farkında. Avrupa da zaten rezilleri oynadık bizden daha düşük bütceli takımlar takır takır topunu oynarken bizimkiler başı kesilmiş tavuk gibi ne yapacağını bilmez halde önüne gelene yenildiler. Fatih terim günümüz futbolu için yetersizdir bu kadar net. Artık Fatih terim için son demler. Bu zamana kadar arkasında duran çoğu taraftarı kaybetti hala arkasında duranlar ise bir iki kötü sonuca bakar hocaya cephe almaları.

Fatih Terim'e saygim sonsuz fakat artik oyunu falan kesinlikle okuyamiyor.Jimmy,Belhanda,Şener,Taylan bu adamlara dayandi.Alanya cok mu iyi oynadi bence oynamadi ama işte iki ekstrem golle turu alip goturduler.Macin en iyileri Onyekuru ve Lemina'ydi tahmin ettigim gibi.

Neden böyle yapıyorsun fatih hoca , ilknmaclarda yedek ikinci maçta as kadro yazık günah kupadan evlendik bencee . Bu arada kardeşimle macinizlerken. Dedimki junior Fernandes oyuna girerse atar yeni belalimiz bu adam artık . Alanya'da taş gibi takım kurmuş tebrik ediyorum

GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kupada sadece yedek ve gençler oynamalı ki bugün olduğu gibi ne halt olduklarını görelim as oyuncular yedekte bile olmamalı

İlla moralimiz bozulacak yani
Çok çok kötüydük
Ayrıca Kayseri'yi küçümsemeyen takım Alanya'yı küçümsedi

Lige odaklansak daha iyi olacak ocak ayı yapılanması stoper ve orta saha alınmayarak malesef topal kaldı uzun boylu stoper alınmadı luyindamanın yerine özellikle duran toplarda goller yediğimizi ve pozisyonlar verdiğimizi herkes görmüştür bazı oyuncular alternatifsiz donk lemina emre akbaba falcao andone bunlar uzun süreli sakatlanırsa yarış dışı kalmamız kuvvetle muhtemel şampiyon olacaksak buradan elenmenin bir önemi yok

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu takım üç sezondur top oynamıyor şampiyon olduğumuz iki senede bile rakiplerimiz çok çok kötü olduğu için şampiyon olduk. Aklı başında futbolu bilen herkes bunun farkında. Avrupa da zaten rezilleri oynadık bizden daha düşük bütceli takımlar takır takır topunu oynarken bizimkiler başı kesilmiş tavuk gibi ne yapacağını bilmez halde önüne gelene yenildiler. Fatih terim günümüz futbolu için yetersizdir bu kadar net. Artık Fatih terim için son demler. Bu zamana kadar arkasında duran çoğu taraftarı kaybetti hala arkasında duranlar ise bir iki kötü sonuca bakar hocaya cephe almaları.
Sonuna kadar haklısın renktaş klavyene sağlık. Bir de şey diyorlar tamam Fatih hoca gitsin de diğerleri başarısız olur. Fatih hocaya verilen destek, kredi başka hocalara verilseydi şu an tankımızı topumuzu üretiyor olurduk.

Bu mac bir kez daha gostermistir ki, Galatasarayimizin fiilen bir teknik kadrosu yoktur. 95 dakika Jimmy’ye sabredip, Sener’i solbek oynatana teknik adam degil, psikolojik tedavi ihtiyaci olan bir hasta denir. Bu yil bu takim sampiyon olacaksa oda Galatasaray formasinin agirligiyladir.

Fatih hoca büyük hata yaptı. Alanya spor ligin dirençli ve istikrarlı takımlarından. Bizim as kadro çıkmamız gerekiyordu. Rotasyon ev sahibi olduğumuzda yapılmalıydi. Ben yinede inançlı olmayı seçiyorum. Evimizde bir şekilde turu alacağız.

Hakem kartları çok rahat çıkarttı garip pozisyonlarda sarı verdi

Taylan kötü degildi arkadaşlar arada oyunu açtı güzel paslar attı belhanda Jimmy şener bu takımda işi yok ahmet calik da iyiydi bugün

Sonuna kadar haklısın renktaş klavyene sağlık. Bir de şey diyorlar tamam Fatih hoca gitsin de diğerleri başarısız olur. Fatih hocaya verilen destek, kredi başka hocalara verilseydi şu an tankımızı topumuzu üretiyor olurduk.
fırsatı buldun uçtun yine

But maçtan sonra bir karar aldım Belhanda'nın ilk 11 başlayacağı hiçbir maçı izlemeyecegim

Şu takımın herhangi bir zor deplasmanda ağırlık koyup maç kazanacağına inanmıyorum iki senedir de vermediler o havayı zaten.

Geri
Üst Alt