Kan ve göz yaşı beklediğimiz maç dostluk havasında geçti. Son 20 dakikayı izlemedim gerçi ama orada da bir olay olmamış sanırım.
Maça gelirsek; trabzon doğru düzgün baskı yapmamasına rağmen fener topla çıkarken can çekişti. Orta sahadan kimse yardıma gelmiyor gelse dahi çıkış için gerekli üçgeni oluşturacak kişi ya uzakta ya da pozisyonla alakası yok. Ona rağmen 1-2 pozisyon hariç top vermedi fbliler ki onlardan birisi de gol oldu. Trabzon bize karşı böyle oynarsa top kapma şansı yok gibi bir şey, Kralhanda zorla vermezse tabii. Hani tsnin ikinci yarı diri kalalım ilk yarı çok koşmayalım gibi bir planı varsa umarım bize karşı da uygularlar.

Luyindama olsa Sörloth'u net üzerdi ama şu anki tandemi zorlayabilir lavuk, çok kuvvetli. Yine de merkezden kolay kolay geçirmiyoruz rakipleri.

Deniz, Ekuban'ın asist yaptığı pozisyonda çok hatalıydı. Çalımı zaten kendi pozisyon alışından ötürü yedi sonra yetişemedi yetiştikten sonra da hiçbir şekilde adamı bozamadı, net tam istediği gibi bir pas verebildi Ekuban.

Ben trabzon'la oynayacağımız maçta zorlanacağımızı düşünmüyorum ama diğer rakiplerin çoğunu yamultabilecek kapasitede bir hücum hatları var.

Gustavo
Vedat
Serdar

olmasa bunlar 10. falan olurlardı

Zajcla Ferdiyi tüm sezon oynatsaydılar 3.-4c olabilirlerdi

zach ve ferdi fazla abartılıyor bence evet katkı veriyorlar ama 90 dk oyuncusu degiller bence ikiside bizim seri gibi sert oyuna gelemiyor

zach ve ferdi fazla abartılıyor bence evet katkı veriyorlar ama 90 dk oyuncusu degiller bence ikiside bizim seri gibi sert oyuna gelemiyor
Zach normal şartlarda bunlarda ilk 11 oynar ama Kruse varken olmaz bu, çok zor.

Ferdi ise yedek için uygun olsa da kanatları o kadar leşki, süre aldıkça belki özgüveni gelir, iş yapar.

Trabzonspor en az 6-7 puan gerimizde sezonu bitirecek, Bu oyun anlayışı ve hoca ile bundan fazlası onlar için bence mucize olur.

Geri
Üst Alt