⚽ ZTK 20/21 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Alanyaspor | MS | 10 Şubat | A Spor

Alanya geri çekilmedeki adamlar tüm maç boyunca tam saha baskı yaptı.
Hayir mqcin son bolumlerinde gerife bekeldiler ki en tehlikeli pozisyinumuzu 77 de sanirim bulduk o dakiakda en ilerideki iyunculari ortasahinin ortasindaydi..Zaten birqz ileri ciktilar mqcin sonunda rahat 5 dakika yediler paslarla cizgide oyalanarak..

hocanın en kötü huyu inanılmaz takıntılı olması hicbirsekılde o takıntılarından vazgecmıyor

Şu ilk yarıyla 65’ten sonraki oyun arasındaki farkı görmek bence çok hayırlı oldu bizim için

Şu Babel’i artık görmek istemiyorum

Gedson kondüsyon iyiyse Belhanda’yı da görmek istemiyorum

Akbaba’yı zaten saymıyorum bile

Sırf şu ikisinin çıkması takıma level atlattırdı

Hatta rakibin kucağında bekleyen, hareketsiz, takım oyununa katılmayan, ikili müvadeleye kerhen giren hiç bir oyuncuyu görmek istemiyorum artık

Bazı maçlardaki gibi yapacaksa Feghouli de dönmesin hiç

2 sezondur bu tip oyuncular yüzünden bu futbolu izliyorduk işte

Hareketli ve isteyen oyuncular lazım abi

Oyunu rakip kaleye yıkmak istiyotsak Etebo-Gedson ikilisi iyi göründü ama rakip de yorulmuş olabilir

Bemce şunu denemeliyiz

———————-Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao-Saracchi
————————Taylan
Kerem—-Etebo—-Gedson——Onye
———————-Mustafa
Sonunda güzel bir kadro yazan arkadaş gördük.
Donk ve Babel gibi 37 yaşındaki adamların işi değil bu futbol.

Hayor oyle demiyorum bu mac böyle oldu.. Hocanın guzel bi özelliği var asla iki kere ayni hatayo yapmiyo..O mac farkli olur rehvet bugun itibari ile bitti floryada teror estirir hoca..Onye marcao donk taylan bu 4 u bizim iskletimiz vebu 4 unum birden bu kadar kotu oynadigi mac yoktur..Tek anlami var rehavet ya da yorgunluk...Ben rehavet olduhunu dusunuyorum cunku macin basindan beri kötülerdi dakikalar ilerledikçe kötu olsalardi yorgubluk derdim..Yani misal kasimpasa garanti 3 puan deplasman alanaya maci oyuncuakrin hepsi rakibin nasil yaman oldugunu biliyolar artik oyle gevseyemesler
Babel ve Belhanda rezalet ve statik bir oyun, Taylan iş feci derecede yorgun.

60-65’e kadar alanya her adamımıza yakın markaj yaptı ve 3 adamla da önde bastı

Bunu nasıl yapabildi

Çünkü biz rakibin kucağında hareketsiz birileri topu getirsin diye bekledik hep

İşte 1,5-2 sezondur aksayan oyunumuz bu

Sonra hareketli çocuklar girdi, çok yetenekli olmasalar da nasıl fark etti hepimiz gördük

Babel, belhanda çıkması ciddi farkettirdi

Gedsın, Etebo çok ciddi fark yarattı

Ömer yetenek bir yere kadar ama ciddi fark yarattı

İsteyen koşan oyuncu olacak aga

Biz hareketsiz ve rakibin kucaginda olunca onyekuru gibi hizli adama da kademeli markaj uygulattiriyoruz.

O agir tempoyu birakmamiz lazim.artik.

Gençler tamam alanya geri cekildi ama bir ton da pozisyona girdik 3 0 dan sonra hangi takım bu kadar kaçırır... Enseyi karartmayın... Hakem şerefsizi ve laubalilikten kaybettik... Valla muslera bile konsantre degildi... Neyse unutacagız

belhanda ile sözleşme yeniliyelim diyene sağlam küfrederim. :sopa:
Bu alanya fenere nasıl yenilmiş hayret. bir takımın hiç bir defosu olmaz mı tüm onbiri bu kadar uyumlu ve güçlü olur mu bir sürüde adam sattılar üstelik.
Donk ah Donk bu sefer güldürmedin üzdün.

Abi bence alanyanın defoları örten bizim oyun oldu

Adam çözmüş bizim bazı oyuncuların hareketsiz top beklediğini

O yüzden hepsini kucağa aldı, top oynatmadı

Rakip bunu yaptığında yapman gereken basit
Ya hareketsiz oyuncular hareket edecek
Ya da defans arkasına sürpri adam kaçıracaksın

Biz ikisini de yapmadık

Ne zaman hateketsiz adamlar çıktı, yerlerine hareketli adamlar girdi, oyun 180 derece döndü zatem

fenere biraz fazla güldük eğlendik tokadı yedik ayılırız umarım.
tur alanyanın hakkıydı oynanan futbola göre 3-2 yenilmek iyi sonuç.
taylan bile ezildi efecan karşımızda sanki manchester city juventus oyuncusu gibi oynadı orta sahadaki berk midir nedir şahane oynadı. Babacar karşımızda psg forvetine döndü. Senin kondüsyonun fiziğin veteran seviyesinde olursa böyle oluyor.

Bizim artık rakip önde basarken pasla çıkmak için bir plan yapmamız lazım her defasında aynı sorun arkadaş, dün juve inter maçına bakıyorum inter pasla çıkıyor aynı baskıyı yiyor ama boş adamı buluyorlar bu kadarına çalışılmaz mı anlamadım.

Biz pres yediğimizde pas atacak boşta adam bulamıyoruz çünkü oyuncular ileride bekliyor, hareketsiz duruyorlar. Babel, Belhanda, Onyekuru sadece topu ayaklarına beklediler bu maç. Ne zaman değişikliklerle biraz hareket kazandık daha rahat çıktık. Tabii bunda Alanya'nın biraz geriye çekilmesi de etkili oldu.

Geri
Üst Alt