Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 23.961
- 10.824
- 2.223
Babacar defol kardeşim, ancak bize çalışıyosun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayir mqcin son bolumlerinde gerife bekeldiler ki en tehlikeli pozisyinumuzu 77 de sanirim bulduk o dakiakda en ilerideki iyunculari ortasahinin ortasindaydi..Zaten birqz ileri ciktilar mqcin sonunda rahat 5 dakika yediler paslarla cizgide oyalanarak..Alanya geri çekilmedeki adamlar tüm maç boyunca tam saha baskı yaptı.
fb macında bir şey yokken 9 dk uzattılaren az 8-10 dk uzatma gerekiyordu
Babel, Belhanda, Akbaba yedek kulubesine hapsedilmeli artık. Hocam bunlarda ısrar ettikçe kendi hanesine eksi puan yaziliyor hep.
Sonunda güzel bir kadro yazan arkadaş gördük.Şu ilk yarıyla 65’ten sonraki oyun arasındaki farkı görmek bence çok hayırlı oldu bizim için
Şu Babel’i artık görmek istemiyorum
Gedson kondüsyon iyiyse Belhanda’yı da görmek istemiyorum
Akbaba’yı zaten saymıyorum bile
Sırf şu ikisinin çıkması takıma level atlattırdı
Hatta rakibin kucağında bekleyen, hareketsiz, takım oyununa katılmayan, ikili müvadeleye kerhen giren hiç bir oyuncuyu görmek istemiyorum artık
Bazı maçlardaki gibi yapacaksa Feghouli de dönmesin hiç
2 sezondur bu tip oyuncular yüzünden bu futbolu izliyorduk işte
Hareketli ve isteyen oyuncular lazım abi
Oyunu rakip kaleye yıkmak istiyotsak Etebo-Gedson ikilisi iyi göründü ama rakip de yorulmuş olabilir
Bemce şunu denemeliyiz
———————-Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao-Saracchi
————————Taylan
Kerem—-Etebo—-Gedson——Onye
———————-Mustafa
Diz altı bölge yakınBen hala nereye müdahale var göremedim. Ayağa kesinlikle yok, bacağın üst kısmına mı var?
Babel ve Belhanda rezalet ve statik bir oyun, Taylan iş feci derecede yorgun.Hayor oyle demiyorum bu mac böyle oldu.. Hocanın guzel bi özelliği var asla iki kere ayni hatayo yapmiyo..O mac farkli olur rehvet bugun itibari ile bitti floryada teror estirir hoca..Onye marcao donk taylan bu 4 u bizim iskletimiz vebu 4 unum birden bu kadar kotu oynadigi mac yoktur..Tek anlami var rehavet ya da yorgunluk...Ben rehavet olduhunu dusunuyorum cunku macin basindan beri kötülerdi dakikalar ilerledikçe kötu olsalardi yorgubluk derdim..Yani misal kasimpasa garanti 3 puan deplasman alanaya maci oyuncuakrin hepsi rakibin nasil yaman oldugunu biliyolar artik oyle gevseyemesler
Hafta ici böğürdüler dört bi yandan hakemlere diye verdilwr..Bagiran kazaniyo memlekettefb macında bir şey yokken 9 dk uzattılar
60-65’e kadar alanya her adamımıza yakın markaj yaptı ve 3 adamla da önde bastı
Bunu nasıl yapabildi
Çünkü biz rakibin kucağında hareketsiz birileri topu getirsin diye bekledik hep
İşte 1,5-2 sezondur aksayan oyunumuz bu
Sonra hareketli çocuklar girdi, çok yetenekli olmasalar da nasıl fark etti hepimiz gördük
Babel, belhanda çıkması ciddi farkettirdi
Gedsın, Etebo çok ciddi fark yarattı
Ömer yetenek bir yere kadar ama ciddi fark yarattı
İsteyen koşan oyuncu olacak aga
belhanda ile sözleşme yeniliyelim diyene sağlam küfrederim.
Bu alanya fenere nasıl yenilmiş hayret. bir takımın hiç bir defosu olmaz mı tüm onbiri bu kadar uyumlu ve güçlü olur mu bir sürüde adam sattılar üstelik.
Donk ah Donk bu sefer güldürmedin üzdün.
Onyekuru son 2 mactir neden bu kadar kotu
Bizim artık rakip önde basarken pasla çıkmak için bir plan yapmamız lazım her defasında aynı sorun arkadaş, dün juve inter maçına bakıyorum inter pasla çıkıyor aynı baskıyı yiyor ama boş adamı buluyorlar bu kadarına çalışılmaz mı anlamadım.
Kereminki de netti bence2.yarı hak ettik kesinlikle. 3 direk (1'i gol oldu ama dönen toptu sonuçta) 1 de net bir gol kaçtı onyekuruyla. Hoca'nın 11 tercihi maçı verdi Alanya'ya.