emre akbabanin 2 tane net golü atamayip üstüne linnesin 3.pozisyonu da heba etmesiyle birlikte uzatmalara gitti resmen.

akbaba'yi mac kadrosuna almamasi lazim.

Muhteşem sol ayaklı sakatlandı

Doğru ama işte Taşdemir'in sakatlanması haber değeri taşımıyor diye yazmadım maalesef.

Diagne gol atmayalim diye ugrasti oburlerine katiliyorum. Semihten 4 kere hava topuna cikip 4 unude semih vurur mu yav

Yav herifte hava topu filan yok zaten. Hele de cepheden topları hiç alamıyor. Ama o geri pası takibi, maç boyu golü kovalaması, gelmeyen toplara isyanı filan iyiydi. Biz öyle Diagneler gördük, öyle Diagnelere sövdük ki şu kadar emeğin bile hakkını vermezsek ayıp olur şimdi. En azından uğraşıyor herif artık, eskiden o kadarını bile çok görüyordu.

Ben Galatasarayliyim ve Galatasarayin maçlarını iple çeken bir insanim. Yorulacaklar diye az maç yapsinlar anlayisini benimseyemiyorum. Bana kalsa hergun mac yapsinlar, hergun izleyeyim. Biz bu renklere sevdaliyiz. Ha yorgunluk ve kondisyon kismiyla teknik yonetimimiz ilgilensin. Okadar imkanlari var ellerinde.

Bu moralle artık üstümüzdeki ölü toprağını atar, uyuz oyundan kurtuluruz diye düşünüyorum

Sonra biraz daha düşünüyorum, 120 dakika aklıma geliyor, mümkün değil diyorum

Bu resmen şans turu oldu

Bir an evvel kendimize gelmeliyiz artık

Doğru ama işte Taşdemir'in sakatlanması haber değeri taşımıyor diye yazmadım maalesef.

Yav herifte hava topu filan yok zaten. Hele de cepheden topları hiç alamıyor. Ama o geri pası takibi, maç boyu golü kovalaması, gelmeyen toplara isyanı filan iyiydi. Biz öyle Diagneler gördük, öyle Diagnelere sövdük ki şu kadar emeğin bile hakkını vermezsek ayıp olur şimdi. En azından uğraşıyor herif artık, eskiden o kadarını bile çok görüyordu.
Su fizik bende olsa semihi yerden kaldirmam yav. Sinir ediyor beni. Iste adam okadar kotu ki biraz mucadele edince iyi geliyor.

bu kodumun patates tarlasında futbol oynatanların da bi tarafına..

şu ligde altyapıya zaten bi önem verildiği yok, bari şu zeminlere para harcayın da futbolun kalitesi artsın.

Geri
Üst Alt