⚽ ZTK 21/22 5. Tur | Galatasaray (5) 3-3 (6) Denizlispor | MS | 28 Aralık | A Spor

Yuhlamayın yuhlamayın yalama taraftar..Galatasaraylıyım diye toplanmışsınız oraya..

Hemen ve derhal burak ve terim defolmalı.Bu morutan,cicaldou,barış,berkan,oğulcan gibi yetersiz adamlara verilen paraları kesinlikle ceplerinden vermeliler.Bunlarda hiç utanmada yok.

devre arası olmuş hala birilerine fal söylemeye çalışıyor koskoca Fatih terim.Yazıklar olsun sana..Ama işte sen şu durumda bile orada hakeme,futbolcuya herneyse laf söylemeye çalışıyorsunya senden bu yüzden hiççbir halt olmaz.
Hele kötü gün taraftarlığı yapmak için '' Yensen yenilsen de taraftarın senle '' tezahüratı filan . Kardeşim hani sezon boyunca oynadığımız tüm maçları kazanalım , hiçbirinde gol yemeyelim demiyoruz da , Denizliye karşı ilk yarıda soyunma odasına 2 1 giderken kimse kusura bakmasın ben söverim de yuhlarım da eleştiririm de . Çünkü bu utanç . Başka hiçbir şey değil .

3 sanırsam

ilk zamanlar top ona geldiğinde heyecanlandıran tek isimdi. nası bu hale geldi anlamadım. kerem den falan potansiyelli duruyordu fizik gücünden dolayı. elini kırdı orda baya geriye gitmiş.
biri corona olur geriye gider, digeri kart yer geriye gider, oburu elini kirar geriye gider.
biri de cikip lan bi hata var demiyor

Takımın en büyük sorunu, net şekilde hücum oyuncularındaki kalite eksikliği.

Millette ne kanatlar var, bizdeki bütün kanatları toplasan, bir oyuncu etmiyor (Morutan, Feghouli, Barış, Babel) (Kerem hariç)

Bu takıma iki baba kanat lazım.

kazanmamamiz mümkün degil gibi

Morutan özelinde söyleyeyim. Yetenek olabilir ama oyun bilgisi 0...
Şimdi halı sahaya gitsem beş tane bunun hibi artistik genç bulurum.

Bunun gibi artistik, çalım atan genç çok, malesef beyin yok.

Büyük hayal kırıklığı benim için.

Yunus buna 1000 basar.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Geri
Üst Alt